Szedték már ki vkinek a bölcsességfogát úgy h nemvolt kinőve? Nekem pénteken kell mennem és nagyon félek.
nekem ma szedték ki, nem volt olyan vészes, sokkal rosszabbra számítottam.
most (még) a fájdalom is kibírható, főleg fájdalomcsillapítóval. :)
úgy ellesz zsibbadva a szád, hogy semmi nem fogsz érezni, ami zavarhat a fúró hangja, és a feszegetés ha szükséges.
háát.. tulvagyok rajta... nekem fájt...
Alapbol.. ahova be kellett mennem az ajtóra annyi volt írva: tanulószoba.. xDD Hát gondoltam inkább elmenekülök...xD de végül maradtam.. behívnak.. kérdezi a lány aki csinálta a fogam: -Izgulsz? mondom neki:-igen nagyooonnnn!!! erre ő:-huu énis....:/
mondom MIVAAAAAAAAAAANNN??? :D:D
ezek után 3man álltak neki a fogamnak, és azon vitatkoztak h hogyan is kell ezt kiszedni.... 20 perc alatt sikerült végre eltávolítani.. hát.. mondhatom beleizzadtam a székbe rendesen..XDD
:) Nekem egy profi doktornö akarta kiszedni egyszerre a maradek 3at. Masfel ora alatt kiszedett 2t, aztan azt mondta, h ugyan ne haragudjak, de ö elfaradt, bent hagyna a 3.at... Beleegyzetem, mert mar az en szam is szet volt rendesen szaggatva. :)
Borzalmasan megszenvedtem mind a 4gyel, de örülök, h kint vannak, es h több gondom nem lesz velük. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!