Dr Temesváry Béláról (Kecskemét) szeretnék véleményeket?
Én úgy tudom, hogy 10 ezer körül van egy rendelési díj!
Őszintén megmondom, régen jókat hallottam róla, most viszont két ismerősöm is panaszkodott!
Az egyiket berendelte hamarabb szülni egy héttel, mert síelni ment és gondolom félt,hogy ha nem nála szül meg, akkor a pénzt sem neki adja!
A másiknál már éppenhogy beért a kitolásra (pedig előtt már kb. 6 órával szóltak neki), másnap pedig közölte,hogy ő most elmegy nyaralni!
Szia!
11000 Ft a rendelés nála, ebben mindent alkalommal benne van egy kinyomtatott uh kép.
Velem nagyon rendes, a férjem bejöhet velem, mindent elmagyaráz, s az uh is elég sok ideig szokott tartani.
Én eddig az ismeretségi körömben csak jót hallottam róla, s én is meg vagyok vele elégedve.
Az én véleményem negatív!!!!
Igaz, hogy a várandóságom, kb. 5. hónapjában kerestem fel, de azt mondta természetesen vállal.
Kb.2-3 hetente mentem el a magánrendelésre(12.000/alkalom)!,
ahol mondhatni elfogadhatóan készséges volt, bár olyan"válaszolt is a kérdéseimre, meg nem is...
Majd nem olyan régen a MegyeiKórházban jártam, ahol nem ismert meg
a váróban, a köszönésemet sem viszonozta.(még más orvos előre köszön egy nőnek)
A napokban pedig első Ctg(NST)vizsgálatomon jártam, ahol az a szokás, hogy ha valakinek van orvosa , akkor ő értékeli ki az eredményt.
Nos, én hívtam az én megfogadott "lelki ismeretes"orvosomat, aki válasz nélkül le tette a telefont, gondoltam várok, hátha ez nála annyit jelent, megyek.
Majd 1 óra várakozás után(hozzá teszem ebben az 1 órában láttam a folyosón)megpróbáltam újra hívni és fel sem vette.
Ès 36 hetesen, fogadott orvos ellenében egy másik Dr. értékelt.
Köszönöm szépen, ennél talán még az is jobb, ha valakinek nincs fogadott orvosa.
De a fix szülési költséget azért ki tudta mondani, nagyon bátran.
Azt hiszem ez esetben, ez az összeg a zsebemben marad vagy egy tényleg becsületes, segítőkészebb, inteligensebb orvosnak adom...
Én júliusban szültem nála, ikreket és maximálisan ott volt. Egész terhességem alatt kedves, segítőkész volt és bármikor hívhattam,(ha esetleg nem értem el)visszahívott!!!! Nagyon féltem ettől az egész császártól és ezt mindig hangsúlyoztam
Neki, ő mindig maximálisan megnyugtatott és igenis figyelt rám!!! A rendelésén igenis kérje el a pénzt, hiszen ez egy magán rendelés és akinek nem tetszik mért jár oda, akkor járjon vizsgálatért a kórházba!!!! Bocsi, de én így gondolom!!!
az előttem írotól kérdezném, ha láttad a folyósón akkor mért nem mentél oda hozzá, hogy nézze meg a papírodat!!! Ctg-nél nem mindegy, hogy ki nézi meg a papírodat??? Nekem is volt, hogy mondta, hogy nem lesz bent , mert elutazik-így tudtam, hogy más nézi majd meg. Ebből nem volt semmi próbléma és a másik doki is lelkiismeretesen és kedvesen megnézte. De ha nem birod őt, nem kell hozzá járni, ennyi!!!!
Aki pedig szeretne, annak maximálisan ajánlom és nem fogja megbánni ha őt választja!!!! A műtét után minden nap bejött megnézni és a varratszedésnél nem kapkod a boriték után!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!