Hamarosan szülnék?
Nyákdugód elfolyt, mert ha igen akkor ez magzatvíz szivárgás lesz.
Az elején a fájások még nem annyira fájdalmasak, de ha 10 percenként jönnek szerintem menj be a kórházba, mert valószínű hogy még ma meglesz a baba.:)
Ha a nyákdugó véres akkor nem ment el, de az előző pár napban volt kocsonyás "takony" állagú folyásom. De nem hiszem hogy nyákdugó, vagy az is lehet?
Még nem tudtam elmenni fürdeni, mert szerelnek benn valamit, :/. De 10 perc és végeznek, még mindig érzem a göcsöket, talán már erősebbek kicsivel.
Akkor az nyákdugó volt, most pedig szivárog a magzatvízed.
Menj fürödj meg minél hamarabb, és ha úgy érzed hogy rendszeresen jönnek, sűrűbben akkor irány.
Sok sikert!:)
Szia! Szerintem ezek még csak jóslók lesznek, ugyanezekkel a tünetekkel kezdtem el reménykedni én is a 37. héten és azóta sincs semmi, még bent van a baba, de ha mégis igazi fájások ezek nálad, akkor előre is gratulálok :)!
39+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!