Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hamarosan szülnék?

Hamarosan szülnék?

Figyelt kérdés
Menszi szerű görcsöket érzek, minden egyes lépésnél bele nyíllal a fájdalom a szemérem csontomba, a jobb lábam izomláz szerűen fáj, és mintha több víz szerű folyásom lenne. Hogy beülök egy kád langyos vízbe, akkor el kellene múlnia ha csak jósló? És ha szülés, akkor erősödik? Előre is köszönöm! 37 hkm
2012. júl. 27. 14:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha beülsz a vízbe és múlik akkor az jósló. Ha rendszereződnek akkor megindult a szülés.
2012. júl. 27. 14:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem méred a görcsök között eltelt időt? Ülj egy kád jó meleg vízbe. Ha jóslók, elmúlnak. Ha igazi fájások, rendszereződnek! :)
2012. júl. 27. 14:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem mérem, de kb 10-15 percenként jönnek, nem erősek annyira.
2012. júl. 27. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Nyákdugód elfolyt, mert ha igen akkor ez magzatvíz szivárgás lesz.

Az elején a fájások még nem annyira fájdalmasak, de ha 10 percenként jönnek szerintem menj be a kórházba, mert valószínű hogy még ma meglesz a baba.:)

2012. júl. 27. 14:56
 5/12 A kérdező kommentje:

Ha a nyákdugó véres akkor nem ment el, de az előző pár napban volt kocsonyás "takony" állagú folyásom. De nem hiszem hogy nyákdugó, vagy az is lehet?

Még nem tudtam elmenni fürdeni, mert szerelnek benn valamit, :/. De 10 perc és végeznek, még mindig érzem a göcsöket, talán már erősebbek kicsivel.

2012. júl. 27. 14:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Akkor az nyákdugó volt, most pedig szivárog a magzatvízed.

Menj fürödj meg minél hamarabb, és ha úgy érzed hogy rendszeresen jönnek, sűrűbben akkor irány.

Sok sikert!:)

2012. júl. 27. 15:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Hát nagyon izgatott vagyok, :)
2012. júl. 27. 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi volt :)))))
2012. júl. 27. 15:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem ezek még csak jóslók lesznek, ugyanezekkel a tünetekkel kezdtem el reménykedni én is a 37. héten és azóta sincs semmi, még bent van a baba, de ha mégis igazi fájások ezek nálad, akkor előre is gratulálok :)!

39+2hkm

2012. júl. 27. 15:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Bementél végül is? Hogy vagy?
2012. júl. 27. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!