Mennyire rendszeresen szexeltek hüvelyi úton? Azok válaszára vagyok kíváncsi, akik hamarosan már szülnek.
Egész a kezdetektől szexeltünk hüvelyi úton, kivéve mikor a doki megtiltotta. Bár nagyon kevésszer volt kedvem hozzá a végére megjött általában.Most a 7. hónapban vagyok és fel tudnám falni a párom.
Minket nem zavar, hogy ott a baba.
Írigyellek titeket!
Nálunk a szex egy nagy nulla!!!!!!!!A párom annyira félt minket,hogy azt hiszi lesz valamilyen bajunk.
Mondjuk igaz ami igaz,nem kicsi neki "az".
Mi már nem élünk semmilyen szexuális életet vagy 3 hónapja és mindjárt szülök.Most(épp ma) vagyok 38 hetes.
Kívánom a páromat,de én is félek,hogy nehogy baj legyen!
Mert ha átlagos lenne neki,szerintem nem panaszkodnék...
Na,majd ha meg gyógyultam szülés után,akkor majd bepótoljuk...
Csak félek kicsit,hogy mi vár majd akkor rám....
A fiunkkal addig ment minden amíg nem lett tilos(30.hét:() de addig majdnem minden nap volt egy kis huncut..
Most a lányommal, aug óta egyszer voltunk... Egyáltalán nem kívánom a párom.
Kedves kérdező!
Nekünk is nagyon kellett figyelni egy időben, mert az én páromnak sem kicsi. Kicsit levon az élvezet értékéből, hogy folyton észnél kell lenni, de mindig megoldottuk, vigyáztunk a kis kincsünkre és mi meg jól éreztük magunkat!
Nem tudom, nekem nagyon fontos, hogy a párom közeledjen hozzám úgy is, mivel vesztem el a jónak mondott ( és érzett) alakom, nagyon sokat segít elfogadni ezt az átalakulást így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!