33 hetes vagyok, most fordult be a baba, ez azt jelenti hamarosan szülök?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 21:29
1/9 anonim válasza:
Nem. Nekem is anno ez idő tájt fordult be. 40+6ra szültem.
2/9 anonim válasza:
Dehogyis:)
Csak felvette azt a pozíciót, ami a legoptimálisabb:) Nekem 30 hetesen fordult be, és még nem szültem meg:)
A fiam 32 hetesen fordult be, 40+4-en született:)
3/9 anonim válasza:
Nem, ez nem azt jelenti! Hisz valakinek végig fejvégű fekvésben van a babája!
4/9 anonim válasza:
Nem még nem fogsz szülni. :) Nekem már a 27 héttől így van a manó és most vagyok a 33 hétben.
5/9 anonim válasza:
Nálam 28 hetesen fordult be, és még nekem is bent van a babám :)
32hkm
6/9 anonim válasza:
Nem , nekem is hamar befordult és a 41. hétre szültem, akkor is már indítani kellett!
7/9 anonim válasza:
Dehogy :) Nekem a 25. héten is fejvégű fekvésben volt. Ma töltjük a 37. hetet!
8/9 anonim válasza:
Miböl érezhetö hogy befordul a baba? 31 hetes vagyok de én nem tudom miböl kellene érezni.
9/9 anonim válasza:
Egyrészt az uh-n kapott papírodon elvileg rajta van: kpf akkor fejvégű fejvégű fekvésben van. Szerintem azért azt érezned kellene, hol rúg erősebben, fent vagy lent. Nekem majd szét rúgja a bordáimat hol az egyik, hol a másik oldalon és jobb oldalon a bordámnál dugja ki a popsiját, bal oldalon lent, pedig boxol a kezével. Már régóta így érzem és a 30 hetes uh-n is mondták, hogy így helyzkedik el.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!