Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok? Mit vált ki a...

Mit gondoltok? Mit vált ki a násznépből, ha az esküvőn jelenti be az ifjú pár, hogy a menyasszony babát vár.

Figyelt kérdés
Ezzel a gondolattal csak eljátszottam, nekem mindig is tetszett az ötlet, de mindenki lebeszélt róla, mondván a rossz nyelvek majd pletykálnak hogy becsúszott és az esküvő is csak miatta kellett, de nyilvánvalóan nem akarok nagy pocakkal oltár elé állni. Mindössze szerintem meg van a dolog varázsa, ha azon a napon, amikor összekötöd az életed a szerelmeddel hogy családot alapíts vele, már ott van a szíved alatt a szerelmetek gyümölcse. Véleményeket várok.

2012. júl. 27. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha már pocaklakó, akkor a rossz nyelvek így is-úgy is "akcióba lépnek" majd, ha nem az esküvőn, akkor később, mert akkor meg visszaszámolnak... :)

Engem nem érdekelne a más hülyesége, ha így látnám jónak, biztosan megmondanám az esküvőn. Aki szeret, ez veletek örül, aki meg nem, az nem tökmindegy?

Sok boldogságot!

2012. júl. 27. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem a múlt héten volt az esküvőm, és ekkor már 21 hetes voltam. Nálunk nem volt meglepi mert már előre tudták, hogy babát várok. Persze a menyasszony tánc előtt a vőfély azért bejelentett, hogy csak óvatosan a menyasszonnyal... :D De számomra ez így volt kerek és csodaszép. Készült egy olyan pár kép is, amikor apa átkarolja a hasam hátulról, mondván ha majd olyan korú lesz a gyerekünk, mutathatjuk neki, hogy látod, itt anya éppen téged várt. :) Ez egy nagyon szép dolog, és aki emiatt rosszat gondol rólad, vagy rólam, annak az embernek valami nagyon nincs rendben az életével, vagy egyszerűen csak irigy. Ezzel pedig nem érdemes foglalkozni azon a napon, amikor minden csak kettőtökről, vagy ha úgy tetszik hármótokról szól! :) Ez így kerek...
2012. júl. 27. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az szebb ha valaki esetleg a nászéjszakán esik teherbe, bár manapság nem valószínű hogy valaki akkor veszíti el a szüzességét (tisztelet a kivételnek). De azzal sincs semmi gond ha tervezik már az esküvőt és jön a pozitív teszt, hiszen már amúgyis komolyan gondolják a kapcsolatukat. Viszont azt butaságnak tartom ha valaki CSAK a baba miatt házasodik, de mindenki maga dönti el. Nálunk jött a baba, de esküvőt még nem szeretnénk mert sok pénz és tervezés kell hozzá, hiszen az ember jobb esetben egyszer éli ezt meg és egy jó bulit szeretnénk. Majd a kisfiunk lesz a gyűrűhordozó :-) 32hkm
2012. júl. 27. 19:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. ÉN is pontosan így gondolkodtam mint ti de jó ha kapok pozitív visszajelzéseket a dologról .
2012. júl. 27. 23:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Akkor az esküvő alatt babátváróktól kérdezném, hogy nem volt nehéz ezt így végig csinálni ?Úgy értem a menyasszonytánc, meg az egész estét buli, a fotózás meg minden ?
2012. júl. 27. 23:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Uccsó előtti vagyok. Nagyon féltem tőle, hogy nem fogom tudni végig csinálni, hogy biztosan rosszul leszek, hányinger és ilyesmi, de annyira feldobja az embert ez az egész esemény, meg az a jó Adrenalin :), hogy nem is jutott eszembe rosszul érezni magam. Az egészet végig vigyorogtam, jó táncolni nem táncoltam egyfolytában, de azért megmutattam magam a táncparketten néha-néha. A menyasszony tánccal sem volt gond, mindenki nagyon vigyázott rám, nem volt megerőltető. Úgyhogy egy nagyon szép napot zártam, immár egy hete, és bárcsak vissza lehetne pörgetni az időt. :) Nem lesz semmi gond hidd el, az elején lesz egy kis izgalom, de idővel elmúlik az is. Sok Boldogságot! :)
2012. júl. 28. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!