Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok? Mit vált ki a...

Mit gondoltok? Mit vált ki a násznépből, ha az esküvőn jelenti be az ifjú pár, hogy a menyasszony babát vár.

Figyelt kérdés
Ezzel a gondolattal csak eljátszottam, nekem mindig is tetszett az ötlet, de mindenki lebeszélt róla, mondván a rossz nyelvek majd pletykálnak hogy becsúszott és az esküvő is csak miatta kellett, de nyilvánvalóan nem akarok nagy pocakkal oltár elé állni. Mindössze szerintem meg van a dolog varázsa, ha azon a napon, amikor összekötöd az életed a szerelmeddel hogy családot alapíts vele, már ott van a szíved alatt a szerelmetek gyümölcse. Véleményeket várok.

2012. júl. 27. 13:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én babát vártam már az esküvőnkön. Így is terveztük, nekem nem volt fontos a "megszokott" sorrend (esküvő után gyerek). Tökéletes volt minden, attól boldogabb nem is lehettem volna, az egész család felhőtlenül boldog volt. Hogy volt-e aki pletykált? Kell, hogy az engem érdekeljen? :)
2012. júl. 27. 13:55
 2/16 anonim ***** válasza:

Barátnőmék már javában szervezték az esküvőt, régóta együtt is éltek, amikor teherbe esett.

A lagzin a férj a pohárköszöntő végén jelentette be hogy az ifjú ara 10 hetes terhes.

Nagy ováció volt, semmi rosszallás, vagy visszatetszés.

A tesóm viszont ragaszkodott hozzá, hogy a nászéjszakán legyenek együtt először védekezés nélkül, mert jót akart táncolni és iszogatni a saját esküvőjén.

3/16 anonim ***** válasza:

Én már 1 éve menyasszony voltam, amikor megtudtuk, kisbabát várok. Abszolút nem terveztük, így megtartottuk az esküvőt (idén volt júniusban) Az esküvőt eredetileg jövőre tartottuk volna. Az esküvőm napján 17*5 napos kismama voltam, a szülőkön és a testvéreken senki sem tudta, miért most van az esküvő, de gyanakodtak.... ahogy utólag hallottuk... A nagymamámnak is az esküvő után mondtam meg, dédi lesz. Én nem szerettem volna, ha mindenki arról beszél, hogy na, csak azért vett el a párom, mert teherbe estem...

24+4 hkm

4/16 anonim ***** válasza:

Ha vannak gonoszak a násznépben, akkor így se úgy se ússzátok meg. Én még nem voltam terhes az esküvőn, mégis megkaptam, hogy biztos az vagyok, azért vesz el engem ilyen hamar az uram (fél év járás után összeházasodtunk).

Ennyi erővel akár terhes is lehettem volna, mindenképpen kaptam volna gonosz megjegyzést.

12.hét után bejelenteném, hiszen elvileg azok vannak ott az esküvőn, akik szeretnek titeket és örülnek a ti boldogságotoknak, legyen ez mind az esküvő mind a baba kérdése. Ha pedig beszólnak, hát ne foglalkozzatok velük. Gonosz emberek mindig is lesznek sajnos.

Szóval én elmondanám a helyetekben, hisz előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy babát vártok a pároddal.

5/16 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik az ötlet! A pletykákra és találgatásokra nem adnék, mert akiket az ember meghív az esküvőjére azt azért hívja meg, hogy velük együtt örüljön.
2012. júl. 27. 13:56
 6/16 anonim ***** válasza:
Mi eljegyeztük egymást a férjemmel 2007 karácsonyán. Aztán papám beteg lett, ott ápoltuk nálunk (szüleinknél), készültünk az ő házát átalakítani és 3asban vele odaköltözni. Közben beszélgettünk a babáról, és februárban abbahagytam a gyógyszert, hogy úgyis pár hónap kell, hogy megfoganjon a kicsi. Hát nem kellett pár hónap, de az alatt az egy hónap alatt meghalt a papám is, mire pozitív lett a teszt, már nem tudtuk neki elmodani hogy jön a dédunoka :-(. Nézettük a házat, statisztikus azt mondta, nem lehet felújítani, nincs alap, stb, így le kell bontani. :-( Beadtuk a papírokat a bontáshoz, és közben elkezdtük szerveztni az esküvőt minél előbb, mert nem akartam nagy pocakkal esküdni. 13 hetes voltam, semmi pocakkal mikor volt az esküvőnk, és mi akkor mondtuk el hogy baba lesz, mikor vittük a meghívókat. Mindenki nagyon örült. És azóta is emlégetik hogy milyen jó lagzi volt a miénk. :-)
2012. júl. 27. 13:57
 7/16 anonim ***** válasza:

szerintem simán elmondhatjátok akkor!

még nagyobb lesz az öröm!

a pletykára meg nem kell oda figyelni, ti tudjátok, hogy nincs alapja. higgyen mindenki amit akar!

gratulálok a babához is, meg az esküvőhöz is, és sok boldogságot mindkettőhöz :)

2012. júl. 27. 14:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hete, 29 hetesen volt az esküvőm 10 év együttélés után. Csak család volt, akik ismernek, így nem volt pletyka. Kicsit nehezebb volt ruhát találni :)
2012. júl. 27. 14:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Akiből nem örömet vált ki a gyerekünk érkezése, azt miért hívnám meg az esküvőmre?!
2012. júl. 27. 14:36
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy nagyon jó ötlet. A gonoszkodásokat így sem fogjátok megúszni, már ha lesznek :) De reméljük nem, és mindenki úgy fog örülni ahogyan annak lennie kell :)

Mi a férjemmel 6év 8hónap után házasodtunk össze (plusz 3 év együttélés, de ez benne van a 6évben), mégis mindenki azt hitte h baba lesz azért házasodunk. Hát nem :D Azért mert akartuk. Mondjuk mi ragaszkodtunk hozzá, hogy gyerek csak az esküvő után. Én meg ahhoz ragaszkodtam, hogy az esküvőig várunk, mert Én is egy jót akartam bulizni az esküvőn. És belegondolva jól döntöttem,mert az elején a terhességnek eléggé fáradt voltam és nyűgös, jobb h ez akkor elkerült.

1 éve házas, és 30hkm

2012. júl. 27. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!