Mit gondoltok? Mit vált ki a násznépből, ha az esküvőn jelenti be az ifjú pár, hogy a menyasszony babát vár.
Barátnőmék már javában szervezték az esküvőt, régóta együtt is éltek, amikor teherbe esett.
A lagzin a férj a pohárköszöntő végén jelentette be hogy az ifjú ara 10 hetes terhes.
Nagy ováció volt, semmi rosszallás, vagy visszatetszés.
A tesóm viszont ragaszkodott hozzá, hogy a nászéjszakán legyenek együtt először védekezés nélkül, mert jót akart táncolni és iszogatni a saját esküvőjén.
Én már 1 éve menyasszony voltam, amikor megtudtuk, kisbabát várok. Abszolút nem terveztük, így megtartottuk az esküvőt (idén volt júniusban) Az esküvőt eredetileg jövőre tartottuk volna. Az esküvőm napján 17*5 napos kismama voltam, a szülőkön és a testvéreken senki sem tudta, miért most van az esküvő, de gyanakodtak.... ahogy utólag hallottuk... A nagymamámnak is az esküvő után mondtam meg, dédi lesz. Én nem szerettem volna, ha mindenki arról beszél, hogy na, csak azért vett el a párom, mert teherbe estem...
24+4 hkm
Ha vannak gonoszak a násznépben, akkor így se úgy se ússzátok meg. Én még nem voltam terhes az esküvőn, mégis megkaptam, hogy biztos az vagyok, azért vesz el engem ilyen hamar az uram (fél év járás után összeházasodtunk).
Ennyi erővel akár terhes is lehettem volna, mindenképpen kaptam volna gonosz megjegyzést.
12.hét után bejelenteném, hiszen elvileg azok vannak ott az esküvőn, akik szeretnek titeket és örülnek a ti boldogságotoknak, legyen ez mind az esküvő mind a baba kérdése. Ha pedig beszólnak, hát ne foglalkozzatok velük. Gonosz emberek mindig is lesznek sajnos.
Szóval én elmondanám a helyetekben, hisz előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy babát vártok a pároddal.
szerintem simán elmondhatjátok akkor!
még nagyobb lesz az öröm!
a pletykára meg nem kell oda figyelni, ti tudjátok, hogy nincs alapja. higgyen mindenki amit akar!
gratulálok a babához is, meg az esküvőhöz is, és sok boldogságot mindkettőhöz :)
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet. A gonoszkodásokat így sem fogjátok megúszni, már ha lesznek :) De reméljük nem, és mindenki úgy fog örülni ahogyan annak lennie kell :)
Mi a férjemmel 6év 8hónap után házasodtunk össze (plusz 3 év együttélés, de ez benne van a 6évben), mégis mindenki azt hitte h baba lesz azért házasodunk. Hát nem :D Azért mert akartuk. Mondjuk mi ragaszkodtunk hozzá, hogy gyerek csak az esküvő után. Én meg ahhoz ragaszkodtam, hogy az esküvőig várunk, mert Én is egy jót akartam bulizni az esküvőn. És belegondolva jól döntöttem,mert az elején a terhességnek eléggé fáradt voltam és nyűgös, jobb h ez akkor elkerült.
1 éve házas, és 30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!