Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire megbízható a nemet...

Mennyire megbízható a nemet meghatározó teszt?

Figyelt kérdés
láttam olyan tesztet az egyik aukciós oldalon majdnem 7ezerért,hogy képes a vizeletből a nemet meghatározni 6 hetesen.ha a tesztcsík rózsaszín akkor lány ha kék akkor fiú.Rendes kazettás teszt.van róla videó is a youtube-on

2012. júl. 27. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ilyenről még nem hallottam. De mondjuk 7000Ft-ért nem venném meg az is biztos. Meg veszed kiírja hogy fiú....te beleéled magad. ÉS pár hét / hónap múlva kiderül hogy mégsem az hanem kislány.Akkor mit csinálsz?

100%-ra 18.hét környékén tudják megmondani..előbb nem.Szóval én a helyedben nem vennék olyat!!

2012. júl. 27. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Hol találtad? Egy linket írnál???
2012. júl. 27. 13:28
 3/6 A kérdező kommentje:
2012. júl. 27. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi voltam, ugyan mi már tudjuk a nemét. De hogy mégis hogy működik pontosan, az nem derült ki, viszont úgy látom, pénzvisszafizetési garancia van rá az USA-ban és a visszajelzések alapján hihető a teszt. [link] Náluk 25 USD, ha jól látom, világszerte ingyenes szállítás. Olcsóbbra jössz ki, ha neten rendeled tőlük bankkártyás fizetéssel.
2012. júl. 27. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Semennyire. Nyilván jó üzlet ilyet árulni, hiszen a vásárlók 50%-a elégedett lesz, eldöntendő kérdést könnyű megsaccolni. Ha lenne értelme és relevanciája, akkor nem több százezres teszt lenne klinikai körülmények között kitalálva arra, hogy bizonyos esetekben (pl. nemhez kötötten örklődő betegségek) korán meg tudják mondani az embrió nemét.

Viszont ha van felesleges 7000 forintod, akkor nyugodtan vedd meg, én inkább eltenném egy 4D ultrahangra, ahol úgyis kiderül majd, ráadásul láthatod is a kicsidet teljes valójában.

2012. júl. 27. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én kipróbáltam és nekem bejött. Jót mutatott. Egy ismerősöm is kipróbálta velem együtt, és neki is bejött. A hivatalos oldalról rendeltem. Úgy tényleg olcsóbb volt. :)

36 hkm

2012. júl. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!