Mennyire megbízható a nemet meghatározó teszt?
Én ilyenről még nem hallottam. De mondjuk 7000Ft-ért nem venném meg az is biztos. Meg veszed kiírja hogy fiú....te beleéled magad. ÉS pár hét / hónap múlva kiderül hogy mégsem az hanem kislány.Akkor mit csinálsz?
100%-ra 18.hét környékén tudják megmondani..előbb nem.Szóval én a helyedben nem vennék olyat!!
Semennyire. Nyilván jó üzlet ilyet árulni, hiszen a vásárlók 50%-a elégedett lesz, eldöntendő kérdést könnyű megsaccolni. Ha lenne értelme és relevanciája, akkor nem több százezres teszt lenne klinikai körülmények között kitalálva arra, hogy bizonyos esetekben (pl. nemhez kötötten örklődő betegségek) korán meg tudják mondani az embrió nemét.
Viszont ha van felesleges 7000 forintod, akkor nyugodtan vedd meg, én inkább eltenném egy 4D ultrahangra, ahol úgyis kiderül majd, ráadásul láthatod is a kicsidet teljes valójában.
Szia! Én kipróbáltam és nekem bejött. Jót mutatott. Egy ismerősöm is kipróbálta velem együtt, és neki is bejött. A hivatalos oldalról rendeltem. Úgy tényleg olcsóbb volt. :)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!