Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire megbízható a Clearblu...

Mennyire megbízható a Clearblue teszt? Írnátok véleményt? Köszönöm.

Figyelt kérdés
Csütörtökön kellene megjönnie,de reggel hányingerem volt és feszül a mellem. Ezt a tesztet adták a gy.tárban, meg is csináltam délután és halvány csíkosan pozitív.Szeretnénk kistesót, ötödik terhességem, van rutinom, (bár két baba elment), ezért csináltam meg.

2011. nov. 29. 15:16
 1/5 anonim válasza:
Én még nem használtam, de jókat olvastam róla! Megbízhzatónak tartják.
2011. nov. 29. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
En azt hasznaltam, a nem vart mensi elotti nap esti vizeletbol hatarozott pozitiv lett. Pedig nem biztam benne, mert nagy betukkel ott volt, hogy csak a mensi napjan teszteljek lehetoleg es az elso vizeletbol, mert az esti meg nem eleg koncentralt.
2011. nov. 29. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom nem volt vele, mindig azt mutatta, ami a valóság volt, mondjuk mindig vártam a nemvárt napjáig.

Nekem ez jött be a legjobban amúgy!

2011. nov. 29. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb és legkorábban jelző teszt. Nekem a mensi előtt már 2 nappal jelezte a pozitívat a délutáni pisiből! Az ára viszont horribilis...
2011. nov. 29. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nemvárt előtti napon már erős pozi volt reggeli pisiből.

Szerintem teljesen reális, hogy délutániből nemvárt előtt 2 nappal halvány pozitív!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! :)

2011. nov. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!