Mitől születnek szerintetek olyan nagy babák? Nemrég olvastam a neten, hogy valakinek majdnem 6 kg-os babája született.39+2hkm
Szerintem meg minden változik. Pl mikor mi születtünk (31 vagyok), anyu szerint 36-38 hétre számolták a babákat (kérdezzétek meg légyszi anyukátoktól, akit érdekel, hogy náluk hogy volt pl, tényleg érdekel, már ha a kérdés kiíróját ez nem zavarja)Lehet hogy nem a menzitől, de ha a 36 hét normális volt, akkor is két héttel korábban jöttek szinte a babák. Én ehhez képest jöttem egy hónappal előbb, 2800 grammal. Hugom is két héttel előbb született a kiírtnál.
Most volt itt egy kérdés...itt van http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
nézzétek meg, akinek nem kellett sürgősségi császár, szinte mindenki elvitte 40, sőt 41 hétig. + a genetika, és máris nagyobbak a babák átlagban.
Én pl követem anyu példáját, 38 hétre született a lányom, 2800 grammal mint én. A második terhességem ikres volt, így annál ezt nem nagyon lehet nézni, ők egy hónappal előbb jöttek, viszont így is 2500 gr lett a nagyobbik, 2 kg a kicsi, ha megvárják azt az egy hót, szép súlyuk lett volna, és nem mellesleg én nem tudtam volna kihordani tovább őket szerintem, kevés hozzá a 158 cm-em.
Terhesvitamint elején szedtem mindkétszer, az ikreknél később is próblátam nem elfelejteni napi szinten, viszont a vérképem végig nagyon jó volt mindkétszer, nem kellett vas se, semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!