Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A múlt pénteki 12. hetes UH-n...

A múlt pénteki 12. hetes UH-n 2,9-es tarkóredőt mértek, és bár láttak orrcsontot, nem tudtak teljesen megnyugtatni. Tegnap elmentem a Bajcsy genetikai tanácsadására, ahol javasolták a mintavételt, Esetleg van olyan közületek, aki már átesett ezen?

Figyelt kérdés

#tarkóredő #Chorionbiopszia Bajcsy
2012. júl. 27. 11:43
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

De jó:-) Biztosan tökéletes kiskrapek lesz Olivér! Melyik héten mentetek babamozizni?mikor érdemes?

Hol fogsz szülni?

Nálunk egyenlőre Lili a befutó és a Stella (sz-szel kiejtve, mert a Férjem olasz:-)

2012. szept. 18. 13:29
 22/29 anonim ***** válasza:

ha lány lett volna Lili lett volna :) nekem is az a kedvencem de a Stella is nagyon szép. Hú akkor temperamentumos csaj lesz ha az apa Olasz :)

Most voltunk a 28. héten, de egészben már nem fért bele, viszont nagyon helyes a pofikája, már nem olyan ufós. még 1x szeretnék menni szerintem a 32 héten, bár azt mondta a doktornő, hogy akkor már annyira kevés a helyük nehéz lesz kiimátkozni, hogy mutassa a pofiját. de én ugyse birom ki :) Én pesti vagyok, pontosabban Óbudai, és a Margitban szülök. Te?

2012. szept. 18. 14:09
 23/29 A kérdező kommentje:

:-) hát már most sokat mozgolódik:-) Apukája olasz, de Északról, úgyhogy nem az a nápolyi hangoskodós fajta (szerencsére).

Én is Budán lakom, de a Bajcsyban szülök végül, mert ott van olyan orvos akiben nagyon megbízom meg szuper szülésznő is.

nálatok apás szülés lesz?

2012. szept. 18. 14:17
 24/29 anonim ***** válasza:

12-es válaszoló vagyok, örülök, hogy nincs baj, most már nyugodj meg, élvezd a terhességet!!!

Azóta nekünk már megszületett a kislányunk aug. 29-én, Szofi baba. Neked is kívánok egészséget és minden jót.

Most már 3 gyermekes anyuka :)

2012. szept. 18. 16:23
 25/29 A kérdező kommentje:
Szia 12-es:-) nagy gratula a kisasszonyhoz:-))!!
2012. szept. 19. 08:19
 26/29 anonim ***** válasza:
Köszönjük!
2012. szept. 19. 12:02
 27/29 anonim ***** válasza:

:) igen nálunk is apukás szülés lesz. remélem birja majd :)

na ha budai vagy lehet összefutunk majd egy játszón, és jót nevetünk ezen a tarkóredő marhaságon :)

2012. szept. 19. 13:26
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha még jársz erre megírnád, hogy egészséges lett-e a pici?
2013. szept. 18. 10:50
 29/29 anonim ***** válasza:

ha már erre jártam több mint egy év után, elárulom, hogy Olivér fiam a 38. hétre 3550 grammal 53 cm-el megszületett makk egészségesen.

Mára lassan 1 éves izgő mozgó nagyfiú lett belőle, és egészséges. :)

Neked kedves kérdező? minden rendben lett a kislányoddal?

2013. okt. 14. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!