Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A múlt pénteki 12. hetes UH-n...

A múlt pénteki 12. hetes UH-n 2,9-es tarkóredőt mértek, és bár láttak orrcsontot, nem tudtak teljesen megnyugtatni. Tegnap elmentem a Bajcsy genetikai tanácsadására, ahol javasolták a mintavételt, Esetleg van olyan közületek, aki már átesett ezen?

Figyelt kérdés

#tarkóredő #Chorionbiopszia Bajcsy
2012. júl. 27. 11:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Mindenképpen csináltassátok meg a mintavételt!

Én is átestem rajta: alacsony AFP, magas HCG, 1/44 Down-esély, ráadásul előtte még az ultrahang is rossz volt: több magzatvíz, feszesen telt magzati gyomor...

Az amnio nekem fájt nagyon, rosszul is lettem utána, de megérte, így utólag. 24 napot végigidegeskedtem, minden nap attól féltem, nehogy megcsörrenjen a telefonom, majd mikor visszamentünk, közölték velem: egészséges a kisbaba, kislány lesz. Hozzáteszem, az ultrahang most tökéletes volt... (DEOEC klinika-genetika)

24+4 hkm

2012. júl. 27. 14:13
 12/29 anonim ***** válasza:

Én is voltam amnio-n, de nekem egyáltalán nem fájt, sőt, egy sima vérvétel nekem kellemetlenebb volt.

Én csak a korom miatt mentem, de jó volt megnyugodni.

Nekem 17 hetesen csinálták.

34 hkm

2012. júl. 27. 14:50
 13/29 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat!

Mindenképp megcsináltatom! persze nagyon félek az eredmény-várós időszaktól..ti hogy éltétek túl?

2012. júl. 30. 08:28
 14/29 anonim ***** válasza:
Szia, első vagyok megint. ha nem a Bajcsiban csináltatod, hanem az istenhegyi úton, (nagyon nem olcsó, 65000) hétfőn szúrtak, és szerdán délután már csörgött a telefon a jó hirekkel. Igazából, aznap amikor mentem a szúrásra, úgy keltem, hoy nincs a kisfiamnak semmi baja. de ez olyan erős megérzés volt, hogy vártam az eredményt, de akkor már nem féltem, valahogy tudtam 100%ra hogy jó lesz. kivánom hogy neked is igy legyen!!!
2012. júl. 30. 09:10
 15/29 A kérdező kommentje:
Szia! Az Istenhegyin voltam kombinált teszten, de a doki ott azt mondta, hogy ők 13. hétig végzik ezt a mintavételt, így az amniot javasolta. Ráadásul azóta még az is kiderült,hogy vsz ELSZÁMOLTÁK az arányszámaimat is (a Bajcsys genetikus hölgy számolt utána)...Sajnos elvesztettem a bizalmamat. A Bajcsyban sokkal emberségesebbek és profibbak voltak..úgyhogy inkább várok..
2012. júl. 30. 09:53
 16/29 anonim ***** válasza:

uh, akkor nem csodálom.

remélem minden okés lesz veled. szerdán már augusztus, eltelik hamar.

2012. júl. 30. 14:48
 17/29 A kérdező kommentje:

Hátha jár erre valaki vagy valakinek hasznos lehet:

aug. 14-én megvolt a biopszia (abszolút túlélhető, főleg a szuper rendes doki és csapata segítségével) utána a 3 hét várakozást viszont nem kívánom senkinek! az eredmény viszont kárpótolt mindenért: egészséges kislány!!!

Múlt pénteken magzati szívultrahangon is voltunk dr Hajdú Júliánál (aki egy tündér) és ott is minden a legnagyobb rendben volt!

Ez azért volt fontos, mert a picit vastagabb tarkóredő a kromoszómarendellenesség mellett még szívproblémákra utalhatott volna!

Végre élvezhetem a terhességet:-)

Köszi a drukkokat és mindenkinek a legeslegjobbakat kívánom!

2012. szept. 18. 09:07
 18/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!, de jó hogy irtál, én az utolsó válaszoló vagyok. Mi ugyan ezt az utat jártuk végig, csak nekem kisfiam lesz, mostmár hamarosan :) Nagyon boldog babavárást kivánok neked. Mikor szülsz?
2012. szept. 18. 11:08
 19/29 A kérdező kommentje:

de jó, hogy írtál:-))

Én január végén, elvileg 29-e a céldátum:-)

te mikor szülsz?

2012. szept. 18. 11:45
 20/29 anonim ***** válasza:

:D nekem már nincs annyi :) hivatalosan dec 4. de én előbbre számitok, mert elég dagi a kisfiam.

múlt héten 28+4 naposan volt 1400 gramm... :) voltunk babamozin és szerintem tökéletes kis manónk van. a terhességet egész jól birom eddig, de most indul a vége szakasz, mostmár kezdődik az láb és hátfájás, meg a sav... de már hamarossan találkozom Olivérrel. :) neked neved van már?

2012. szept. 18. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!