A múlt pénteki 12. hetes UH-n 2,9-es tarkóredőt mértek, és bár láttak orrcsontot, nem tudtak teljesen megnyugtatni. Tegnap elmentem a Bajcsy genetikai tanácsadására, ahol javasolták a mintavételt, Esetleg van olyan közületek, aki már átesett ezen?
Mindenképpen csináltassátok meg a mintavételt!
Én is átestem rajta: alacsony AFP, magas HCG, 1/44 Down-esély, ráadásul előtte még az ultrahang is rossz volt: több magzatvíz, feszesen telt magzati gyomor...
Az amnio nekem fájt nagyon, rosszul is lettem utána, de megérte, így utólag. 24 napot végigidegeskedtem, minden nap attól féltem, nehogy megcsörrenjen a telefonom, majd mikor visszamentünk, közölték velem: egészséges a kisbaba, kislány lesz. Hozzáteszem, az ultrahang most tökéletes volt... (DEOEC klinika-genetika)
24+4 hkm
Én is voltam amnio-n, de nekem egyáltalán nem fájt, sőt, egy sima vérvétel nekem kellemetlenebb volt.
Én csak a korom miatt mentem, de jó volt megnyugodni.
Nekem 17 hetesen csinálták.
34 hkm
Nagyon köszi a válaszokat!
Mindenképp megcsináltatom! persze nagyon félek az eredmény-várós időszaktól..ti hogy éltétek túl?
uh, akkor nem csodálom.
remélem minden okés lesz veled. szerdán már augusztus, eltelik hamar.
Hátha jár erre valaki vagy valakinek hasznos lehet:
aug. 14-én megvolt a biopszia (abszolút túlélhető, főleg a szuper rendes doki és csapata segítségével) utána a 3 hét várakozást viszont nem kívánom senkinek! az eredmény viszont kárpótolt mindenért: egészséges kislány!!!
Múlt pénteken magzati szívultrahangon is voltunk dr Hajdú Júliánál (aki egy tündér) és ott is minden a legnagyobb rendben volt!
Ez azért volt fontos, mert a picit vastagabb tarkóredő a kromoszómarendellenesség mellett még szívproblémákra utalhatott volna!
Végre élvezhetem a terhességet:-)
Köszi a drukkokat és mindenkinek a legeslegjobbakat kívánom!
de jó, hogy írtál:-))
Én január végén, elvileg 29-e a céldátum:-)
te mikor szülsz?
:D nekem már nincs annyi :) hivatalosan dec 4. de én előbbre számitok, mert elég dagi a kisfiam.
múlt héten 28+4 naposan volt 1400 gramm... :) voltunk babamozin és szerintem tökéletes kis manónk van. a terhességet egész jól birom eddig, de most indul a vége szakasz, mostmár kezdődik az láb és hátfájás, meg a sav... de már hamarossan találkozom Olivérrel. :) neked neved van már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!