Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ez, nem gond?

Normális ez, nem gond?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15hetesen nem vagyok kìvànòs, nem vagyok éhes sem, vagyis nem akarok éhen halni... Eszek rendesen ahogy.kell de nem gyötör az éhség. A gyomrom sem ég màr annyira mint az elején. Reggeli savas hànyàs is csak ritkàn van màr.
2012. júl. 27. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy normális, nem mindenki kívánós.

Én a terhesség vége felé híztam de nagyon, akkor lettem kívánós.

2012. júl. 27. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 24 hetes vagyok, de még most sem vagyok kívánós... :D szerintem ez nem törvényszerű
2012. júl. 27. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Örülj neki. Én soha nem voltam kívánós, mégis 4 kilós babát szültem 3 hónapja. És fizettem volna, ha a hányós időszak hamarabb véget ér, de csak a 20. héten múlt el. Gondolj bele, van aki abszolút nem érez rosszulléteket.
2012. júl. 27. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
De miért ne lenne normális? Ez most úgy hangzik, mintha a fenti tünetek az egészséges terhesség kötelező elemei lennének. Eddig semmilyen hasonló tünetem nem volt és a 32. hétben járok.
2012. júl. 27. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!