Normális ez, nem gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15hetesen nem vagyok kìvànòs, nem vagyok éhes sem, vagyis nem akarok éhen halni... Eszek rendesen ahogy.kell de nem gyötör az éhség. A gyomrom sem ég màr annyira mint az elején. Reggeli savas hànyàs is csak ritkàn van màr.2012. júl. 27. 10:49
1/4 anonim válasza:
Persze hogy normális, nem mindenki kívánós.
Én a terhesség vége felé híztam de nagyon, akkor lettem kívánós.
2/4 anonim válasza:
Én 24 hetes vagyok, de még most sem vagyok kívánós... :D szerintem ez nem törvényszerű
3/4 anonim válasza:
Örülj neki. Én soha nem voltam kívánós, mégis 4 kilós babát szültem 3 hónapja. És fizettem volna, ha a hányós időszak hamarabb véget ér, de csak a 20. héten múlt el. Gondolj bele, van aki abszolút nem érez rosszulléteket.
4/4 anonim válasza:
De miért ne lenne normális? Ez most úgy hangzik, mintha a fenti tünetek az egészséges terhesség kötelező elemei lennének. Eddig semmilyen hasonló tünetem nem volt és a 32. hétben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!