Baj lenne vagy még nem gond?
Figyelt kérdés
A 16. hét körül ha a hátamra feküdtem, akkor a hasam elkezdett hullámozni, gondolom a baba helyezkedett mert kényelmetlen volt neki. a 17. hétig csinálta ezt, majd abbahagyta, és azóta nem csinál semmit ha a hátamra fekszem. Első baba. Aggódjak vagy ez még ilyenkor normális? 18 hetes vagyok, a baba méretére pedig 16. uh-ra másfél hét múlva megyünk, várjak addig hogy mi lesz vagy menjek el most dokihoz? szerintetek?2012. júl. 26. 09:47
2/8 anonim válasza:
Menj elbabvédőnőhöz, meghallgatja van-e szívhang!!!
3/8 A kérdező kommentje:
nagyon ritkán érzékelni egy kisebb rugást, de sajnos kb. semmi mozgást nem érzékelni tőle, de nem is lehetett eddig. baj lenne vele? az uh-kon mindig azt mondták hogy teljesen jól van és majd elkezd mozogni ha kedve lesz.
2012. júl. 26. 09:55
4/8 anonim válasza:
16 hetesen még hullámozni nem igazán szokott.nem keverted össze esetleg vmi bélmozgással?ilyenkor még a legtöbben nem is érzik, ha mégis akkor max egy kis buborékpattogásszerűt, vagy repdesést, de az kívülről ilyenkor még nem látszik az tuti.
5/8 A kérdező kommentje:
a bélmozgás teljesen más, biztos hogy nem kevertem össze vele. a rugásokat meg főleg nem, de nagyon ritkán érzékelni :( túl kicsi még vagy lusta lehet?
2012. júl. 26. 11:19
6/8 anonim válasza:
ha elmész a védőnőhöz akkor megnézi van e szívhang.de amúgy szokott mozogni napközben?érzed hogy mocorog?
7/8 A kérdező kommentje:
nem mindennap, de van amikor érzékelni hogy rugdos, de gyengén. szívhangja van, a védőnővel megnézettem. gondolom akkor csak lustika
2012. júl. 26. 12:21
8/8 anonim válasza:
Szia!Ha jól értem 18 hetes vagy... Nekem 18 hetesen volt, hogy napokra eltűnt a Drágám, kb. a 24. héttől érzem rendszeresen, napi szinten! Egyébként én az első rúgást 21 hetesen kaptam, Lombos Melinda Kismamajógája közben! Én yoga nidra közben annyira el tudok lazulni és csak Rá figyelni, hogy az hihetetlen! Mindenkinek csak ajánlani tudom!:-)
Üdv, 27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!