Hány hetes korig lehet elvetetni a magzatot?
Szerintem egyértelmű kérdést tett fel a Kérdező.
Sehol nem látom benne, hogy véleményt kért volna, azt meg pláne nem, hogy beszéljétek le.
Nem tudjuk, mik a körülményei, hogyan jött össze a terhesség, akarta-e egyáltalán, milyen munkáról van szó...
Szerintem a véleményét mindenki tartsa meg magának, és szorítkozzon a kérdés megválaszolására.
egyáltalán nem tervezett baba, védekezés mellett csúszott be, jövőhetén megyek dokihoz és remélem a doki azt mondja, hogy nem vagyok terhes hanem a teszt tévedett
Eddig nagyon messze dolgoztam, és most tudtam meg, hogy a közelebbi munkahelyen elmegy egy kismama az ő helyére jelentkeztem, ha most átvennének és én mégse megyek akkor több esélyt nem kapnék
Van már egy gyerekünk terveztünk is másodikat de csak jó pár év múlva. A babának viszont egyikünk sem örül épp a munkahely miatt.
Igen tudom más évekig próbálkozik és mégse sikerül, sajnálom őket de csak azért nem fogok szülni, mert sok párnak nem jön össze a baba.
hát akkor sok sikert a karrieredhez!
egy abortusz ellenes 15 hetes.
# 13/15 Időpont 07-27 14:19
A te szemszögedből nézve felteszik a kérdést, alatta egy válasz 12. Minden ezen felüli információ szócséplés. (szerinted)
Szerintem azonban természetes emberi tulajdonság sokunk részéről az empátia, akár az anya akár az új kis élet iránt. Egy kérdésből nem tudhatjuk, hogy egy felelőtlenül "összehozott" magzatról, vagy egy felelősen gondolkodó emberpár (esetünkben) nemvárt "gyermekáldásáról" van szó. Aki itt kérdést tesz fel az mindenféle válaszra számíthat. Sajnálatos, hogy a mostani helyzetben ilyen lépésre kényszerülnek.
Ha most átvesznek ide és nem fogadom el akkor nincs több lehetőségem. Jelenleg 70 km-re dolgozom, hogy betudjak érni hajnal 4:50kor megy a buszom és este 7 óra van mire haza érek ha valaki eltud jönni értem két településsel arrébb, mert csak odáig hoz a busz, ha nem tudnak jönni értem akkor még 1 órát kell válnom az átszállásra.
Ez a munkahely ahova talán átvennének 17 km-re van és sűrű a buszközlekedés, elég lenne 7_15sel mennem és legkésőbb 5re itthon lennék úgy, hogy a bölcsiből elhoznám a gyereket.
Egy szakmám van, és mivel szerencsém volt így irodán dolgozom, a legközelebbi kirendeltséges is ugyan ez az irodai munka lenne, ha most nem fogadom el akkor majd felvesznek mást és több lehetőségem még évek múlva sem lesz, mert megbízhatatlannak fognak tartani, elbeszélgetésnél kérdezték, hogy akarok-e még gyereket azt mondtam igen de csak nagyon sok év múlva. Ha most mégse vesznek fel akkor marad a baba és 3 év múlva újra próbálkozok.
Ahol jelenleg vagyok munkahely mellett nem tudnám megoldani a gyerekek elhelyezését, mert csak óvoda van az is csak fél héttől és 4-ig, a párom meg 24 órában dolgozik.
Ha alacsonyabb beosztás elvállalok akkor éjszaka is kell dolgoznom és ha pont úgy esik, hogy én is és a párom is éjszakásak vagyunk akkor a pár éves gyerekek egész éjszaka egyedül lennének, ez megint csak senkinek nem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!