Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most vagyok 16 hetes, ma...

Most vagyok 16 hetes, ma jöttem haza az amniocentézisröl. Tegnap csinálták, feküdtem 1 napot, ma kiengedtek. Ha nem volt vérzésem, akkor nincs baj ugye?

Figyelt kérdés
mármint azt mondták,h az elsö 24 ora a veszélyes,utánna már nem annyira,azt mondták 1 hét pihi.amikor megcsinálták,utánna már nam uh-tak.igy hogy tudom meg,hogy minden rendben van e?gondolom,ha nem véreztem,akkor él a magzatom ugye.orvosomhoz csak hétfön megyek.
2009. júl. 16. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:

ha nem vérzel, nincs gond vagy nem görcsölsz.

mozog a baba? addig minden ok mig mozog.

2009. júl. 16. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:
nem érzem,az a helyzet,hogy ez az elsö baba,és mégcsak 16 hetes vagyok.már kéne érezni?
2009. júl. 16. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nehogy megijedj, nem kell még érezned! 16. héten teljesen normális, hogy nem érzed, nekem ez már a 18. hetem és én sem érzem. Pihenj sokat az elkövetkezendő néhány hétben és ne gondolj semmi rosszra! Minden rendben lesz meglátod!
2009. júl. 16. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is voltam amnion 19 hetesen.

Valóban 24 óra a kritikus időszak, de még két hétig kíméletesen kell élni, semmi emelés, kádba ülés, torna és házas élet!

Ha gond lenne azt észre vetted volna!

Nekünk azt mondták, hogy vérzés, illetve erős görcs esetén kell rögtön bemenni a kórházba!

Szóval szerintem nincs miért aggódnod!

UH-ot nem csinálnak a mintavétel után, hanem visszahívnak kontrollra egy-három héten belül.

Ne aggódj minden rendben lesz!

Hétfőn majd megnyugtat az UH!

A mozgást 16 hetesen pedig még nem kell érezned!

Minden jót!

22 hetes km

2009. júl. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!