Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti párotok is minden uh....

A ti párotok is minden uh. -on bent akar lenni?

Figyelt kérdés
Magándokim van és nem tudom, hogy mindegyikre bejöhet-e. Én örülök neki csak azt nem tudom, hogy a doki mit szól hozzá. Bár lehet, hohy már hozzászokott a kíváncsi apukákhoz :)! Nálatok mindegyiken bent volt?

2012. júl. 26. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Naná!Nem hiszem,hogy ez különösebb probléma.A 32.hetin nem volt ott egyedül,mert akkor vidéken volt,akkor anyukámmal voltam.
2012. júl. 26. 19:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1-nél csak-csak, de a 2-nál volt h egyedül mentem, csak 2x jött...

De a 3d-t persze nem hagyta ki, és becsületére legyen mondva mindkettőnél végig ott volt a szülésemnél :)

2012. júl. 26. 19:06
 3/11 Anita8401 ***** válasza:
100%

Nálunk autómatikusan hívja az aszisztens a pároat is hiszen szerintem természetes,hogy az apukát is èrdekli hogyan fejlődik a baba a pocakban és az én dokim nem is teszi szóvá egyik apukának,hogy kívàncsiskodna :-)) .

Pont ezért jó a magán doki :-)) .

20 hetes kismama

2012. júl. 26. 19:08
 4/11 Anita8401 ***** válasza:
100%
Bocsika telóról írok *páromat
2012. júl. 26. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetes hogy jön velem, először nem akartam behívni, nem tudtam hogy hogy működik ez, bejöhet e, stb, és a dokim hívta be :D
2012. júl. 26. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A munkája miatt az első gyereknél csak a 20 hetesen volt ott, a második babánál egyikre sem jött, de akkor nálunk már nem engedték be az apukákat.

A férjemet annyira nem izgatta az uh, viszont mikor a második babával voltam terhes, elmentem 4D-re, na azt a DVD-t tátott szájjal nézte végig.

2012. júl. 26. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, eljön amennyire csak tud!

Én is magándokihoz járok.

Az egyik vizsgálatra a barátnőmmel mentem, végig bent volt velem ő is!

Szerintem hülyeséget kérdeztél :)

2012. júl. 26. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is magándokim van, és a párom jön minden vizsgálatra velem. Egyedül az első hüvelyi UH-kra nem jött be. Azóta viszont mindig jön, és kamerával veszi a monitor képét. A dokimat nem hogy nem zavarja, inkább lelkesebb is tőle, a gyors "ránézünk a babára" dolgok tovább is tartanak, részletesebben mutogat mindent.
2012. júl. 26. 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Már nem. Két problémás terhességen vagyok túl: az első babám koraszülött lett, a másikat középidő táján elvesztettük. Ott volt minden uh-on. Most viszont azt kérte, ha újra babát várunk, ne kelljen bejönnie... Ő inkább majd megnézi élőben, ha a jóisten is úgy akarja...
2012. júl. 26. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, bent szeretne lenni mindig, és jön is.

Szerintem pont azért mert magándokid van, pont azért pláne bemehet apuka is, hisz a doki is tudja hogy a fizetős vendég óhaja a legfontosabb. Ő hozzá van már ehhez szokva.

Boldog babavárást!

2012. júl. 26. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!