Most akkor melyik a mérvadó terhességi kor meghatározására? A 12. vagy a 19. heti uh?
Márc.21-én fogant a babánk (tudom, mert csak akkor és azelött másfél héttel voltunk együtt a párommal) a 12.heti uh-n napra pontosan ezt is mérték, de most a 19.hetin ezek szerint már 19+7 naposnak kellett volna lennem, mégis csak 19+4 napot mondtak.
Nincs utolsó menszesz amit alapul lehet venni. A szonográfus azt mondta, hogy 10 napos eltérésnél kezdjek aggódni,ne ilyennél. Oké, de most akkor csak ennyi, hogy 3 nappal kisebb a babám? Én úgy tudtam,hogy a 12.heti uh adja a legpontosabb kormeghatározást.
Bocsi *elő helyett első :-)
Telóról írok :-)
nekem első baba, a páromnak van már egy kisfia...
Olyan messzinek tünik a december pedig mindenki mondja, hogy addig pihenjem ki magam...
Bizony mi is annyira tàvolinak érezzük pedig ha meg visszatekintünk akkor màr a felén túl vagyunk :-) mèg a fele hátra van :-) de hidd el eljön a mi időnk is :-) .
Nekünk már a harmadik babánk de mègis úgy éljük meg az egész várandósságomat mintha az első lenne :-) . Imàdom ezt az állapotot :-) de azért már azt is várom,hogy végre megpillanthassuk a szülőszobában :-) .
Nekem 10 éve van dokim nála szültem az elsőt és nekem ő nagyon bejött pedig akkor csak szimplán ő volt az ügyeletes de nem csak azért volt ott,hogy vágjon meg varrjon nálunk ő ült a lábamközött ès ő segítette világra a fiamat ( mind a kettőt ) .
Én azóta csak hozzá járok még szimpla ellenörzèsekre is :-) nagyon szeretem mint dokit mert lelkiismeretes ès odafigyel a kismamáira :-) szerintem nem árt a fogadotz doki esetleg puhatolózz kismama körökben,hogy kit ajánlanak arra felé ahol laktok :-)) .
Hm. akit ajánlanak, ő 120 e-ért szüleszt. Azt meg végképp soknak találom. De valószinüleg felvesszük a kapcsolatot azzal az orvossal, akinél a párom született, és beszélünk vele.
Sosem lehet tudni, hogy milyen lesz egy szülés, kell e császár stb, meghát persze a bizalom az iránt aki végigvitte a terhességet, de ha belegondolok abból a pénzből mennyi mindent lehet venni a babának.. Hát majd meglátjuk 2-3 hét alatt ugyis döntésre kell jutnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!