Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor melyik a mérvadó...

Most akkor melyik a mérvadó terhességi kor meghatározására? A 12. vagy a 19. heti uh?

Figyelt kérdés

Márc.21-én fogant a babánk (tudom, mert csak akkor és azelött másfél héttel voltunk együtt a párommal) a 12.heti uh-n napra pontosan ezt is mérték, de most a 19.hetin ezek szerint már 19+7 naposnak kellett volna lennem, mégis csak 19+4 napot mondtak.

Nincs utolsó menszesz amit alapul lehet venni. A szonográfus azt mondta, hogy 10 napos eltérésnél kezdjek aggódni,ne ilyennél. Oké, de most akkor csak ennyi, hogy 3 nappal kisebb a babám? Én úgy tudtam,hogy a 12.heti uh adja a legpontosabb kormeghatározást.

2012. júl. 26. 08:40
1 2
 11/18 Anita8401 ***** válasza:

Bocsi *elő helyett első :-)

Telóról írok :-)

2012. júl. 26. 10:27
 12/18 Anita8401 ***** válasza:
És a Notbert helyett *Norbert :-)
2012. júl. 26. 10:28
 13/18 A kérdező kommentje:

nekem első baba, a páromnak van már egy kisfia...

Olyan messzinek tünik a december pedig mindenki mondja, hogy addig pihenjem ki magam...

2012. júl. 26. 15:39
 14/18 Anita8401 ***** válasza:

Bizony mi is annyira tàvolinak érezzük pedig ha meg visszatekintünk akkor màr a felén túl vagyunk :-) mèg a fele hátra van :-) de hidd el eljön a mi időnk is :-) .

Nekünk már a harmadik babánk de mègis úgy éljük meg az egész várandósságomat mintha az első lenne :-) . Imàdom ezt az állapotot :-) de azért már azt is várom,hogy végre megpillanthassuk a szülőszobában :-) .

2012. júl. 26. 16:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Én a szüléstől még mindig tartok. még orvost sem tudom, hogy fogok e fogadni, mert azt mondják, a fogadott doki is csak azért lesz ott, hogy vágjon, varrjon, vagy ha ne adja Isten gáz van. Csak félek, hogyha nincs fogadott dokim,le se tojnak majd, és esetleg nem is adnak érzéstelenitőt.
2012. júl. 26. 17:28
 16/18 Anita8401 ***** válasza:

Nekem 10 éve van dokim nála szültem az elsőt és nekem ő nagyon bejött pedig akkor csak szimplán ő volt az ügyeletes de nem csak azért volt ott,hogy vágjon meg varrjon nálunk ő ült a lábamközött ès ő segítette világra a fiamat ( mind a kettőt ) .

Én azóta csak hozzá járok még szimpla ellenörzèsekre is :-) nagyon szeretem mint dokit mert lelkiismeretes ès odafigyel a kismamáira :-) szerintem nem árt a fogadotz doki esetleg puhatolózz kismama körökben,hogy kit ajánlanak arra felé ahol laktok :-)) .

2012. júl. 26. 18:21
 17/18 A kérdező kommentje:

Hm. akit ajánlanak, ő 120 e-ért szüleszt. Azt meg végképp soknak találom. De valószinüleg felvesszük a kapcsolatot azzal az orvossal, akinél a párom született, és beszélünk vele.

Sosem lehet tudni, hogy milyen lesz egy szülés, kell e császár stb, meghát persze a bizalom az iránt aki végigvitte a terhességet, de ha belegondolok abból a pénzből mennyi mindent lehet venni a babának.. Hát majd meglátjuk 2-3 hét alatt ugyis döntésre kell jutnom.

2012. júl. 27. 06:55
 18/18 Anita8401 ***** válasza:
Azta jó drága doki nálunk a dokimnak nincsen meghatározott tarifája a szülésre csak a magánrendelőjében ìgy szülés után mindenkitől annyit kap amannyit az illető kitud fizetni illetve amennyit gondol :-) . Mi 7 èvvel ezelőtt mikor a màsodikat szültem nála akkor 30 ezret adtunk a borítékba de most nyilván már többet fogumk hiszen azért csak eltelt pár èv :-)) . Meghát havonta hagyunk nála egy 10-st mert annyiért csinálja az UH-kat ezèrt úgy vagyunk vele,hogy a nagyrészèt a terhesség alatt megkapja :-)) .
2012. júl. 27. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!