Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogadott orvosom van, szerinte...

Fogadott orvosom van, szerintetek érdemes még szülésznőt is felfogadni? Barátnőm nagyon ajánlja, neki nagyon megkönnyítette a szülést, de nincs ez túlspirázva? 35 hkm

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 14:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
sztem érdeklődj, és ha úgy néz ki sima szülés lesz akkor fogadj, mert többet segít mint az orvos... nekem sajna nem volt fogadott, de nem is volt rá szükség mert kb 1 hónapot benn voltam előtte, akkor kiismertem őket és mikor beindult a szülés akkor ott volt a 3-ból az egyik szülésznő aki nagyon jó szakember. Viszont nem nyíltam így segíteni sem tudott, csak párszor benézett, a végén meg császár lett...
2012. júl. 25. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!