Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héttől érdemes...

Hanyadik héttől érdemes babamozira 4Dra menni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
24.héttől javasolt.Akkor mondják,hogy szép,szépen mozog stb
2012. júl. 21. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a 29.héten voltam! Pont akkora volt, h még látszódott rendesen a monitoron és a kép pont olyan lett, amilyen a lányom valójába! Korábbit is láttam, mert a dokim néha átkapcsolt, és ott nem volt annyira szép, jó és születési arca a gyereknek, vékonyabb volt az arca! Egyébként a dokik ajánlásával a 24. és 30.hét között érdemes menni!
2012. júl. 21. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én orvosom a 25. héttől ajánlotta a 32. hétig. Mi voltunk a 28. és a 32. héten is.
2012. júl. 21. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi 23 hetesen megyünk. 5 nap múlva :) Remélem szép képek készülnek a pici fiamról :))
2012. júl. 21. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi 20 hetesen voltunk,nem bántam meg de nem a legszebb és legformásabb volt még a pici.Mi még a 29.-30.-héten elmegyünk még egyszer.Addigra biztos szép lesz,és majd jól látszik mije van..:)

24hkm

2012. júl. 21. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:

27+4 naposan voltunk, gyönyörű babás volt már akkor.

De érdekes h sok kismama azt gondolja elmegy 4D-re és hajajj :D Én is így voltam. 3x mentünk vissza h lehessen a fiamról értelmes képet csinálni :D ugyanis végig hason volt :D

28+5hkm

2012. júl. 21. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi 21hetesen voltunk és már akkor is gyönyörű volt a kis Drágaságom. Itt tudtuk meg hogy kicsi fiú :) Még a 30. héten is megyünk, már alig várom :) Kérdező Ti mennyi idősek vagytok?

Boldog babavárást! 28hkm

2012. júl. 21. 23:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Még csak 10 hét :) De annyira kíváncsi vagyok a picikére.Nem most gondoltuk még,hogy elmennyünk,de ha tehetném már most is mennék meg minden héten de szerintem ezzel mindenki így van! És köszönöm mindenkinek a válaszát.
2012. júl. 22. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!