Érdemes még inni?
Figyelt kérdés
Csak most hallottam a málnalevél teáról, hogy elvileg segít megpuhítani a méhszájat és akár könnyebb lesz tőle a vajúdás is. Nagyon szeretném szedni még a maradék 2 hétben, de nem tudom, hogy érdemes-e ilyenkor még elkezdeni?
38hkm
2012. júl. 19. 13:04
1/4 anonim válasza:
Szia!
A 36.héttől írják,hogy lehet inni,ha el is késtél vele,ártani nem ártasz,ha most kezded el,még bőven lehet,hogy segíteni fog. Egyébként a szervezet megtisztulását segíti,és ezáltal lesz könnyebb a vajúdás. Nyugodtan idd csak szerintem,de biztos mondanak tapasztaltabb anyukák,kismamák még okosat ;)
Nagyon boldog babavárást!
29hkm
2/4 anonim válasza:
szia!én is múlt hét óta iszom és 36hetesen még 3000-es eredményem volt,múlt héten már 2110-es és már másnap éreztem,h.jobban görcsölgetek,tágulok.Szóval igen,érdemes inni:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)! Akkor mindenképpen inni fogom. 2. válaszoló, most hány hetes vagy és mennyit iszol naponta?
2012. júl. 19. 16:49
4/4 anonim válasza:
38hetes és 2dl-t de 2csésze a maximum 1nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!