Egri kórházban megfogadok egy orvost, mennyit szoktak kérni, vagy mennyit illik adni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 09:30
1/6 A kérdező kommentje:
Mármint a szülésért.
2012. júl. 25. 09:30
2/6 anonim válasza:
Általában a magán rendelés 10x-ését kéri a doki mindenhol, én így tudom, és nálunk is így van! tehát pl ha 6000 a magán rendelés akkor 60 a szülés
3/6 anonim válasza:
Nálunk 12000 a magánrendelés, de biztos nem fogok 120-at kicsengetni neki a szülésért. Én megkérdeztem az asszisztensét, hogy mennyit szokott kapni a doki, azt mondta 70-100 ezer között. Mivel így is nehéz lesz összeszedni, szerintem 80-at adunk. De ezek budapesti árak.
4/6 anonim válasza:
hasonló nagyságú vidéki városban lakom, mi 60-at adunk, de van ismerősöm, aki 50-et fog.
5/6 anonim válasza:
Én egri vagyok és ismerősi körömben nagy a szórás ez ügyben. Volt, aki rákérdezett és 60 ezret mondtak neki. Volt, aki szintúgy rákérdezett és a válasz: "amennyit gondol".
Volt, aki nem adott csak egy csomagot a szülésért, mert időközben rossz anyagi helyzetük lett. De az orvosa szülés után is kedves és segítőkész volt vele.
Én 50-60-ra gondoltam, de még nem kérdeztem rá. Szülésznőnek meg 20-30-at adtak.
6/6 anonim válasza:
Ha konkrét árra gondolsz, én tőled nem messze lakom Gyöngyösön, 5000 elvileg a magánrendelés, de tőlem 3000 szokott kérni ( terhesség előtt is hozzá jártam), ismerősök mondták hogy a dokim a magán rendelés 10x-esét szokta kérni, amúgy első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!