Akinek 3 vagy több egynemű babája van, azok próbálkoznak még hátha sikerül egy ellentétes nemű, vagy ha nem akkor hányadik gyerek után "adták fel"?
Szia!
Nagyszüleim 5 lány után megálltak...
Két ismerős családban is 4 lány után jött egy kisfiú.
Mi a harmadik babát várjuk. A nemét még nem tudjuk, mert még csak a 10. hétnél tartunk. Eddig két kislányunk van. Eredeti tervek szerint négy gyermeket szeretnénk. Majd meglátjuk.
Azt nem tudom, hogy akarnék-e azért terhességet, hogy hátha fiú. Bár most nagyon 'reménykedem', hogy kisfiú. Ha meg lány, akkor rá tudom majd adni az úgyis jó állapotban lévő lányos kis ruhákat. :)
Ismeretségi körben
van 3 lány, 3.nak fiút szerettek volna, de lány lett.
3 fiú, 4.nek lányt szerettek volna, fiú lett, nemtudom szeretnének e még próbálkozni.
tesómnak 2 lánya van, 2.nak fiút szerettek volna, ők megállnak 2 gyereknél.
Anyukámnak 2. gyereke(tesóm) fiú, a többi 5 lány, szeretett volna még fiút, 6.gyereket is sokáig fiúnak hitték, aztán kiderült h ő is lány, már nem próbálkoznak többet (hála a jó istennek!)
Szerintem gondold át hogy akarsz e 5.gyereket egyáltalán, függetlenül a nemétől! Sztem 5 gyerek már sok, anyagilag nemtudom hogy álltok, mert ha jól, akkor sztem még belefér.
Nekünk 3kisfiunk van, nagyon örültünk, hogy a 3, is fiu lett, de kislány is jó lett volna. Többet nem hiszem, hogy vállalunk, én már nehezen viselnék mégegy terhességet.
2 ismerősömnek is volt 3-3lánya, mindketten vállaltak 4.-et kifejezetten azért, hogy hátha fiu, az egyiknek a negyedik is lány lett, a másiknak fiu, de sajna nem teljesen egészséges.
Anyósom barátnőjének 8fiu után született kilencediknek egy kislánya.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!