Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek 3 vagy több egynemű...

Akinek 3 vagy több egynemű babája van, azok próbálkoznak még hátha sikerül egy ellentétes nemű, vagy ha nem akkor hányadik gyerek után "adták fel"?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 18:49
1 2 3
 11/23 Pötyös Panni ***** válasza:

Szia!

Nagyszüleim 5 lány után megálltak...

2012. júl. 25. 02:05
 12/23 A kérdező kommentje:
Én most várom a 4.lányunkat, a férjem nagyon szeretne egy kisfiút is, persze örül a lányoknak is, imádja őket, de már tervezi a következő terhességet. Nem tudom be merjem-e majd vállalni.
2012. júl. 25. 06:47
 13/23 anonim ***** válasza:
Én hallottam olyanokról, ahol 9 fiú után jött a lány
2012. júl. 25. 11:52
 14/23 anonim ***** válasza:
Szia! Én most várom a 3. babámat. Már van 2 kisfiam, és a napokban derült ki, hogy a 3. baba is kukis :) Nem vagyok bánatos, de azért egy kislány jól jött volna a 2 fiú mellé. Mivel még vannak problémák a terhességgel, az a lényeg, hogy egészséges legyen. Úgy látszik én már sosem fogok többet barbizni, mert 3. kisfiú után megállunk. Párom családjában a 3 fiú után jött egy kislány, nálunk 3 kislány után egy fiú. Nekem ez a 4. terhességem, de eddig mind fiúk voltak a pocimban. (az első sajnos nem maradt meg:( )
2012. szept. 15. 12:16
 15/23 anonim ***** válasza:

Két ismerős családban is 4 lány után jött egy kisfiú.

Mi a harmadik babát várjuk. A nemét még nem tudjuk, mert még csak a 10. hétnél tartunk. Eddig két kislányunk van. Eredeti tervek szerint négy gyermeket szeretnénk. Majd meglátjuk.

Azt nem tudom, hogy akarnék-e azért terhességet, hogy hátha fiú. Bár most nagyon 'reménykedem', hogy kisfiú. Ha meg lány, akkor rá tudom majd adni az úgyis jó állapotban lévő lányos kis ruhákat. :)

2012. szept. 15. 12:21
 16/23 anonim ***** válasza:

Ismeretségi körben

van 3 lány, 3.nak fiút szerettek volna, de lány lett.

3 fiú, 4.nek lányt szerettek volna, fiú lett, nemtudom szeretnének e még próbálkozni.

tesómnak 2 lánya van, 2.nak fiút szerettek volna, ők megállnak 2 gyereknél.

Anyukámnak 2. gyereke(tesóm) fiú, a többi 5 lány, szeretett volna még fiút, 6.gyereket is sokáig fiúnak hitték, aztán kiderült h ő is lány, már nem próbálkoznak többet (hála a jó istennek!)

Szerintem gondold át hogy akarsz e 5.gyereket egyáltalán, függetlenül a nemétől! Sztem 5 gyerek már sok, anyagilag nemtudom hogy álltok, mert ha jól, akkor sztem még belefér.

2012. szept. 15. 12:46
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem három fiam van, a legkisebb 4 hónapos. Mi szeretnénk még egy negyedik babát is, úgy két három év múlva. Jó lenne ha kislány lenne, a páromnak teljesen mindegy , hogy milyen nemű lesz. De ha kisfiú lesz majd, akkor sem fogok bánkódni. Így is férfiuralom van nálunk:))Négy gyermeknél pedig megállunk.
2012. szept. 15. 13:37
 18/23 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan "csak" 2 fiú van,most vagyok a 38. hétben a 3.babával,aki kislány.Igazából mindegy volt,hogy milyen nemű,csak minden rendben legyen.Többet akkor sem vállaltunk volna,ha fiúcska,mivel a férjem és én is 40 évesek leszünk hamarosan.Különben ez a pici lány számunkra csoda,mivel a férjem családjában közel 100 éve nem született kislány...
2012. szept. 15. 13:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekünk 3kisfiunk van, nagyon örültünk, hogy a 3, is fiu lett, de kislány is jó lett volna. Többet nem hiszem, hogy vállalunk, én már nehezen viselnék mégegy terhességet.

2 ismerősömnek is volt 3-3lánya, mindketten vállaltak 4.-et kifejezetten azért, hogy hátha fiu, az egyiknek a negyedik is lány lett, a másiknak fiu, de sajna nem teljesen egészséges.

Anyósom barátnőjének 8fiu után született kilencediknek egy kislánya.... :)

2012. szept. 15. 14:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
1. kisfiam halva született. Utána született két egészséges kislányom, akkor ezt is akartam, féltem, hogy esetleg nem sikerülne kihordanom egy fiút (volt egy vesztésem is a lányok előtt). Aztán telt az idő és annyira de annyira vágytam egy kisfiúra, hogy elmondani nem lehet, sokat imádkoztam, nem tudtam belenyugodni az 1. fiam elvesztésébe. És imám meghallgattatott, most épp itt ül a kezemben a kisfiam. Most már nyugodt a lelkem. Többet nem tervezünk, de ha jönne akkor megtartanám. Ha a 3. is kislány lett volna nem hiszem hogy vállaltam volna többet, bár ki tudja, ha lelkem továbbra is vágyott volna rá abban a helyzetben akkor lehet.
2012. szept. 15. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!