Szült valaki a Bajcsyban?
Egyik ismerősöm nemrég szült, igaz, hogy nem Pesten, hanem Kecskeméten, de náluk nem lehetett bent sem a férje, sem semmilyen más hozzátartozó, mert ott tanfolyam kellett volna hozzá. A Bajcsyban ugye nincs ilyen és bejöhet a párom meg az Anyukám?
39hkm
Szia!
Én a Bajcsyban szültem két és fél éve,és decemberben is ott fogok.
Velem bent volt a párom,csak annyit kérdeztek a szülőszobán,hogy bent marad e,semmi egyéb nem számított.
Szerintem két személy is bent lehet veled,csak úgy kell elhelyezkedniük,hogy ne akadályozzák az orvos és a szülésznő munkáját!
A párom végig a fejem mellett volt,fogta a kezem.
Könnyű szülést és sok boldogságot kívánok a babához!
19 hetes kismama és anyuka
Szia!
Bajcsyban fogok szülni, augusztus 14-re vagyok kiírva. Minden héten konzultálok a szülésznőmmel, mondta hogy bent lehet az apuka, és más is ha Te azt szeretnéd, de azért ne átjáró ház legyen. :) Szerintem 2-3 embert is simán bevihetsz.
Ja, és apukának nem kell semmilyen steril ruha, papucs, majd a lábára kap egy olyan kórházi zacskót és ennyi.
Láttam a szülőszobákat is, nagyon nagyon barátságosak és szuper minden! :)
Könnyű szülést kívánok neked! Ha esetleg van kérdésed, nyugodtan kérdezz, hátha tudok rá válaszolni. :)
37 hkm
Ha kifogod a legkisebb szülőszobát (jobb oldalt középső), akkor nem biztos, h két kísérő be fog férni veled.
Vigyetek egy tiszta papucsot a férjednek, akkor a kék zacskót se kell a cipőjére felvennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!