Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bajcsyban aki szült az kapott...

Bajcsyban aki szült az kapott beöntést?

Figyelt kérdés
Ott szoktak még ilyet csinálni mert olvastam hogy eu-s akármi miatt már nem eröltetik egy pár helyen. Mostanában szült anyukáktól kérdezném főleg
2010. febr. 23. 13:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Bent lesz párom is szülésnél és igazából nem akarom hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetben lásson több részről is...
2010. febr. 23. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A beöntést nem a szülőszobában csinálják, hanem hátul egy kis helyiségben, ahol wc is van, és oda nem megy veled a párod. Amúgy én júliusban szültem, és kérdezte a szülésznő, akarok-e beöntést, de mivel egész nap hasmenésem volt, így nem kértem, nem is lett semmilyen baleset. Szóval nem automatikusan adják, és nem is erőltetik. És ha kérsz, akkor sem ott, ahol a párod is ott van:)
2010. febr. 23. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnél beöntést,akkor mond meg!Szerintem a vajúdás alatt úgyis lesz időd elmenni WC-re.És tényleg nem erőltetik ezt már mindenhol!
2010. febr. 23. 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Én éppen ez az hogy inkább szertném. Mert azt nem szeretném ha párom olyan dolgokat is látna amit nem kell. Köztük egy ilyen balesetet is. Köszönöm a segítséget.
2010. febr. 23. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!