Tanácsot szeretnék arra vonatkozóan, hogy kérjek-e beöntést szülés előtt vagy sem?
Sziasztok. Szerencsére megadatott a lehetőség, hogy ma már nem végzik kötelezően a beöntést. Mivel nagyon óckodom tőle, érdekel, hogy kinek mi a tapasztalata. Nem elég esetleg az, ha itthon hashajtót veszek be, amikor elkezdődnek a jósló fájások?
Köszi a választ!
nálunk sem volt kötelező, de én kértem, pedig még aranyerem is volt :(
nekem baromi ciki lett volna, ha odamegy a szülőágyra, tudom a szülésznőnek meg a dokiknak mindennapos látvány, de nekem akkor is rossz lett volna
szóval kértem, és mivel volt aranyerem, amikor bedugták a csövet, akkor fájt egy picit, de az csak egy pillanat volt, szóval ki lehet bírni
viszont ha megkaptad, utána várj egy pár percet, tartsd benn a vizet, mert ha rögtön elmész WC-re, akkor leginkább csak a víz jön ki
a másik hogy nekem pl egyáltalán nem volt semmi előjele a szülésnek, sem jósló, sem egyéb, a vizem sem folyt el, hanem reggel 5 perces fájásokra ébredtem
szóval nem tudhatod előre hogy hogy kezdődik
Én nem kértem.
Nem volt probléma, mert a szülés előtt otthon ötször voltam wc-n, mert hasmenésem volt-a természet nálam tudta mi a dolga.
Beöntés után is előfordulhat, hogy ürül még a szüléskor egy kevés...szóval nem 100%, hogy megment a kellemetlenségektől, de tényleg senkit nem zavar!
Nem mindenki tudja benn tartani a beöntést 10 percig, hogy érjen is valamit, akkor pedig majdnem potyára adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!