Tanácsot szeretnék arra vonatkozóan, hogy kérjek-e beöntést szülés előtt vagy sem?
Sziasztok. Szerencsére megadatott a lehetőség, hogy ma már nem végzik kötelezően a beöntést. Mivel nagyon óckodom tőle, érdekel, hogy kinek mi a tapasztalata. Nem elég esetleg az, ha itthon hashajtót veszek be, amikor elkezdődnek a jósló fájások?
Köszi a választ!
Pár pillanat ez egész, utána trónolsz egy kicsit, szó szerint megkönnyebbülsz.
És egy nap alatt 2szer kaptam, és őszintén meglepődtem, hogy másodszorra is mennyi cucc jött ki, pedig az első után nem nagyon tudtam enni(egy kis adag "húslevest" meg egy szelet melegszendvicset ettem egész nap, mire eljött az idő.
Jahm, az első szülésnél nem adtak, pedig... rém ciki elhiheted, még ha azt mondják mindennapos baleset és belefér:S
Szerintem kérj! Én is fogok (ha lesz rá idő)
Jót tesz a szervezetednek, segíti a szülés haladását és mégsem tojod össze magad ott mindenki előtt :)
Szerintem lesznek ott "érdekesebb" dolgok is, így ez lesz a legkevesebb.
35 hetes kismami
Kedves Anyukák!
Hálásan köszönöm a kimerítő válaszokat! A tanácsokat megfogadva úgy döntöttem, hogy kérek beöntést! Drukkoljatok értünk! Nektek pedig GRATULÁLOK A BABÁKHOZ és MINDEN JÓT KÍVÁNOK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!