Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet Csákány M. Györgyhö...

Hogy lehet Csákány M. Györgyhöz bekerülni vizsgálatra?

Figyelt kérdés
Mikor van a Jahn Ferenc Kórházban a rendelési ideje? Tudja-e valaki, hogy mi a közvetlen száma?
2012. júl. 24. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:
(06) 1 289 6323. Csak ezen a számon tudod elérni, ha szerencséd van. Nagyon rendes orvos, nála szültem, ő volt az ügyeletes amikor szülni mentem, végül császározott.
2012. júl. 24. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudok érdemben válaszolni, ne haragudj.

Viszont én nem ajánlom. Az első fiammal véletlenül hozzá kerültem, hát nagyon lekezelő és bunkó volt. Ő vizsgált, küldött a szülőszobára, de mikor a hozzátartozóim kerestek, háborgott, hogy nem tudja, mi van velem, ő csak olyanokat szüleszt, akik örökbe adják a babát.

2012. júl. 24. 09:41
 3/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nekem nem ez volt a benyomásom, nem is ismertem előtte, a császár is hirtelen volt, mégis rendes volt velem. Lehet hogy rossz napja volt amikor hozzá kerültél, nem tudom.
2012. júl. 24. 09:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mert jelenleg egy magánorvoshoz járok alkalmanként 15 ezerért és ezen kívül magánklinikára küldött AFP-re az Istenhegy útra, ahol 30ezret fizettem. Szóval egy hónap alatt kifizettem 60ezer forintot, amit nem igazán engedhetek meg magamnak.

Csákány doktor úrról sok jót olvastam és szeretnék hozzákerülni.

Egy aggályom van a dologgal kapcsolatosan, hogy milyen fogadtatásban lenne részem, ha a fenti dolgot elmesélném. Nem szeretném az orvoskollégáját befeketíteni vagy ilyesmi, de lehetséges, hogy ő annak venné.

Vélemény??? :)

2012. júl. 24. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Próbáld meg, nem hiszem hogy befeketítésnek venné.
2012. júl. 24. 12:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. júl. 24. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!