Baj ha nem minden vizsgálatra megyek el?
Én is mindenhova vittem a lányomat. Na, nőgyógyászhoz nem, mert maszekhoz jártam, és inkább este mentem, amikor már itthon volt a férjem. De végső esetben az asszisztensnő vigyázott volna rá, amíg bent vagyok, megkérdeztem.
Egyébként szerintem is túlzásba viszik a vizsgálatokat. Én pl. ha megint terhes lennék, tuti kihagynám az AFP-t.
Nincs kire hagyni a lányom, ha orvoshoz kell mennem, viszem magammal.
Sosem szólt érte az orvos, akár a házi orvos, akár a szakorvos!
Volt hogy elkezdte kipakolni a kartonokat, vagy a azámítógépet nyomkodta a rendelőben miközben az orvos vizsgált, de mindig az asszisztens arra az 5 percre figyelt a gyerekre. Már mikor bementünk mondtam sajnos nincs kire hagyni a gyereket, hoztam magammal, mindták semmi gondd, jajj de aranyos, próbálta az asszisztens lefoglalni, a doki fecskendőt adott neki.
Ne hadj ki semmit sem, mert csak így tudják kiszűrni van-e gondd, és akkor tudják orvosolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!