Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha nem minden vizsgálatra...

Baj ha nem minden vizsgálatra megyek el?

Figyelt kérdés
úgy hallottam hogy terhesség alatt nem kötelezőek a vizsgálatok. én pl csak a vérvétel, uh, ekg -ra szoktam menni. amit nem tartok fontosnak azt kihagyom szolhat ez miatt a doki?
2012. júl. 9. 21:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mire nem mész el? Nem árt, ha néha megvizsgál, méhszáj, ph, kenet, stb.
2012. júl. 9. 21:32
 2/17 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe nem hagynám ki a vizsgálatokat.Jó néha ha nem mész el a védőbe súlyt mérni...nem a világ.De a többi fontos dologra figyelj.(az ördög nem alszik)
2012. júl. 9. 21:34
 3/17 A kérdező kommentje:
kislányom miatt nem tudok.. furán néznének ha bevinném magamal
2012. júl. 9. 21:34
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Amennyiben Magyar országon élsz, tudnod kell, hogy a terhesség alatti vizsgálatok nem kötelezőek csak ajánlottak. Azonban néhány pénzbeli szociális ellátás törvényileg csak akkor igényelhető, ha a kismama legalább négyszer megjelenik terhesgondozáson és ezt a kiskönyvben 4 pecséttel ellátott bejegyzéssel igazolja. A doki eldönti, hogy pecsétel-e vagy se.
2012. júl. 9. 21:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem fognak furán nézni.Ne hagyd ki a vizsgálatokat.Nem véletlenül találták ki őket!
2012. júl. 9. 21:38
 6/17 anonim ***** válasza:

Én is mindenhova vittem a lányomat. Na, nőgyógyászhoz nem, mert maszekhoz jártam, és inkább este mentem, amikor már itthon volt a férjem. De végső esetben az asszisztensnő vigyázott volna rá, amíg bent vagyok, megkérdeztem.

Egyébként szerintem is túlzásba viszik a vizsgálatokat. Én pl. ha megint terhes lennék, tuti kihagynám az AFP-t.

2012. júl. 9. 21:45
 7/17 anonim ***** válasza:

Nincs kire hagyni a lányom, ha orvoshoz kell mennem, viszem magammal.

Sosem szólt érte az orvos, akár a házi orvos, akár a szakorvos!

Volt hogy elkezdte kipakolni a kartonokat, vagy a azámítógépet nyomkodta a rendelőben miközben az orvos vizsgált, de mindig az asszisztens arra az 5 percre figyelt a gyerekre. Már mikor bementünk mondtam sajnos nincs kire hagyni a gyereket, hoztam magammal, mindták semmi gondd, jajj de aranyos, próbálta az asszisztens lefoglalni, a doki fecskendőt adott neki.

Ne hadj ki semmit sem, mert csak így tudják kiszűrni van-e gondd, és akkor tudják orvosolni!

2012. júl. 9. 22:01
 8/17 anonim ***** válasza:
Igazából nem baj, csak felelőtlenség.
2012. júl. 9. 23:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem néztem én se furán arra,aki hozta a gyerekeit.Hát ha a férfi dolgozik,jó hogy viszi.Jó az már fura volt,mikor 4gyerekkel,akik nem is kicsik már.De hát istenem,elférnek a folyosón.Nincs is sok vizsgálat egyébként amire menni kell.Én voltam uh-n 7,12,18 héten eddig ez 3alkalom.A 12.hétig megcsinálandó dolgok miatt kaptam a beutalót,amikor a 7hetes uh-n voltam,tehát nem volt plusz nap.Voltam 12,16,24 hetesen vérvételen.Érsebészeten is voltam.Nem tudom,nekem ez nem tűnik soknak fél év alatt.
2012. júl. 10. 07:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Baj.Nekem a kisebbik fiam 4 éves,és viszem magammal,ha nem tudom megoldani,hogy vigyázzanak rá.A múltkor is ott volt velem-uh,belső vizsgálat,minden volt-a dokinak eszébe se jutott,hogy bármi negatív megjegyzést tegyen.SŐT!Amikor nézte UH-on a babát,oda hívta maga mellé,hogy megmutassa neki.Szóval ez nem indok.2gyerekes+28hkm
2012. júl. 10. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!