Vércukor vizsgálatra megyek védőnőhöz. Miért kell tejet és zsemlét enni előtte?
Hát akkor egyél magvas zsemlét. A lényegen nem változtat.
És a rendes cukorterheléses vizsgálat ezerszer rosszabb, hidd el, inkább kérnéd a rendes zsemlét, mint a glükózoldatot:(
ha nem kívánod akkor ne edd meg, mert csak hányingered lesz tőle.
Nekem is azt mondta mindenki, hogy borzalmas rossz lesz a cukros víz, ehhez képest semmi nem borzalmas nem volt benne. Miután megittam még ittam rá pár korty sima vizet és nem is éreztem azt az édes ízt.
hu, itt mindenkit leszavaztak, de azert valaszolok
1. lepesben ehgyomorra vért vesznek
2. lepesben megeszed a zsemlét, iszod a tejet, es varsz egy órát
3. lepesben megint vert vesznek toled
megnezik, hogy a glukoz szinted, mennyit változott, meg meg par dolgot.
a zsemle-tej kombóval ki tudjak szurni, ha gond van, nem olyan pontos, mint a szolocukros vizsgalat, ezert ha gyanakodni fognak valamire, akkor ugyanezt megismeteltetik szolocukros lotyivel (sok kismamanak cska a szolocukros lotyit adjak, szerintem "emberbaratabb" a zsemle-tej). szerintem a magvas zsemlet is nyugodtan eheted, csak szolj a dokidnak, hogy nem sima zsemle volt.
a cukros lotyibe tehetsz citromlevet, ha esetleg megis azt valasztanad, allitolag attol ihatóbb, de ha nem kevergeted nagyon gyorsan, akkor megszilardul, darabos lesz, es szornyu rossz (inzulinrezisztenciam van, nagyok sok ilyet kellett innom, kimondottan jobb a zsemles verzió)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!