Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik sterilizáló a jobb? A...

Melyik sterilizáló a jobb? A mikrós vagy a hálózati?

Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
A mikrós egyszerűbb,nem kell neki külön hely.Én jobban szeretem.
2012. júl. 23. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is mikros van és maximálisan megvagyok vele elégedve. Könnyen tisztán tartható, egyszerű, gyors....stb.És az ára is kedvező.
2012. júl. 23. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Mikrós a jó, én szeretem, de feleslegesen vettem meg, mert anyatejes lett a babám, s csak párszor kellett :-)
2012. júl. 23. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:

véleményem szerint hacsak nem vagy nagyon eltökélt a kérdésben, ne vegyél sterilizálót... :)

Magyaro.-n nincsenek olyan veszélyes kórokozók bacik, amik ellen így kellene védeni a picidet, csak annyit érsz el, hogy teljesen visszamarad a védekező képessége, ellenállósága, és esetleg allergia alakul ki nagyobb korában, olyan érzékeny lesz mindenre. Ez persze csak én butus véleményem, én is kismama vagyok, de én másképp oldom meg sterilizálást...

2012. júl. 23. 18:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket. Nagyon vacilálok még a vételen, mert van mosogatógépem. 70 fokon ki tud főzni mindent. Lehet ez is megfelel erre célra. Vagy tévedek?
2012. júl. 24. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Én olyan cumisüveget vettem, aminek az aljába lehet tenni kis vizet, bele a cumit és ha beteszed a mikróba akkor pár perc alatt sterilizálja. Szerintem fölös cucc egy mikrós sterilizáló, nem fogod kihasználni, pláne nem úgy, hogy mosogatógépbe is tudod tenni.
2012. júl. 24. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!