Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kié a gyerek?

Szerintetek kié a gyerek?

Figyelt kérdés

hát az a helyzet, hogy az utolsó menszeszem június 13-án volt. ma voltam nőgyógyásznál 6 hetes terhes vagyok. De van egy kis gond. június 20-án, és június 22-én a szeretőmmel voltam együtt, július 10-én pedig a férjemmel. ennyi volt az e havi szex mennyiség. ebből nyilván nem lehet megállapítani hogy kié a gyerek, de úgy kb kire saccoltok?

igazából mindegy, mert igyis úgyis a szeretőmé lesz, ő akarja, nem is kételkedik benne, hogy az övé, én őt szeretem, a férjemmel már egyébként is terveztük a válást, szóval minket egyáltalán nem hozna közelebb egy kisbaba.

2012. júl. 23. 15:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
A 2 aktus közt 3hét volt így biztosan ki fog derülni ki az apa. De mint írtad 6hetes vagy szóval már ki is derült. Sok boldogságot!
2012. júl. 23. 21:04
 32/38 anonim ***** válasza:

Mint ahogy előttem már sokan tippelték, 98 %, hogy a szeretőtől van a baba, kivéve, ha volt egy extra peteérés, és pont akkor..

Férjednek elmondod egyébként? És (majd) terveztek azért apasági tesztet?

2012. júl. 23. 23:14
 33/38 anonim ***** válasza:
Utolsó elötti vagyok. Ha volt is extra peteérés akkorsem lesznek 6hetes méretei egy 2hetes babának. 2hét eltérés még esetleg beleférne, de pont itt az elején meg tudják állapítani elég pontosan.
2012. júl. 24. 02:35
 34/38 anonim ***** válasza:
Jajj, de ha a szeretődet szereted akkor a férjeddel miért fekszel le?
2012. júl. 24. 11:55
 35/38 anonim ***** válasza:
Nekem is júni 13-án volt az utolsó menzeszem, és én 27-én fogantam. Szerintem sem a férjedé.
2012. júl. 24. 12:54
 36/38 A kérdező kommentje:

ma voltunk egy magán dokinál, és ő is azt mondta, hogy semmi esetre sem lehet a férjemé. már elmondtam egyszer, hogy miért feküdtünk le.

a szerelmem nem akar apasági tesztet, ő 100%-osan biztos benne, hogy az övé, és én is.

a férjemmel ma már be is adtuk a válópert egy ismerősünk segítségével, aki azt mondta, hogy max 2 hónap és kimondják a válást, mivel nem perlekedünk semmin, mindenben megegyeztünk.

karácsonyra tervezzük az esküvőnket a szerelmemmel, úgyhogy minden rendben, nagyon boldog vagyok :)

2012. júl. 24. 13:17
 37/38 anonim ***** válasza:
Akkor minden jó, ha a vége jó!:) Jó egészséget, sok boldogságot!
2012. júl. 25. 08:31
 38/38 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. júl. 25. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!