Szerintetek kié a gyerek?
hát az a helyzet, hogy az utolsó menszeszem június 13-án volt. ma voltam nőgyógyásznál 6 hetes terhes vagyok. De van egy kis gond. június 20-án, és június 22-én a szeretőmmel voltam együtt, július 10-én pedig a férjemmel. ennyi volt az e havi szex mennyiség. ebből nyilván nem lehet megállapítani hogy kié a gyerek, de úgy kb kire saccoltok?
igazából mindegy, mert igyis úgyis a szeretőmé lesz, ő akarja, nem is kételkedik benne, hogy az övé, én őt szeretem, a férjemmel már egyébként is terveztük a válást, szóval minket egyáltalán nem hozna közelebb egy kisbaba.
Mint ahogy előttem már sokan tippelték, 98 %, hogy a szeretőtől van a baba, kivéve, ha volt egy extra peteérés, és pont akkor..
Férjednek elmondod egyébként? És (majd) terveztek azért apasági tesztet?
ma voltunk egy magán dokinál, és ő is azt mondta, hogy semmi esetre sem lehet a férjemé. már elmondtam egyszer, hogy miért feküdtünk le.
a szerelmem nem akar apasági tesztet, ő 100%-osan biztos benne, hogy az övé, és én is.
a férjemmel ma már be is adtuk a válópert egy ismerősünk segítségével, aki azt mondta, hogy max 2 hónap és kimondják a válást, mivel nem perlekedünk semmin, mindenben megegyeztünk.
karácsonyra tervezzük az esküvőnket a szerelmemmel, úgyhogy minden rendben, nagyon boldog vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!