Szerintetek kié a gyerek?
hát az a helyzet, hogy az utolsó menszeszem június 13-án volt. ma voltam nőgyógyásznál 6 hetes terhes vagyok. De van egy kis gond. június 20-án, és június 22-én a szeretőmmel voltam együtt, július 10-én pedig a férjemmel. ennyi volt az e havi szex mennyiség. ebből nyilván nem lehet megállapítani hogy kié a gyerek, de úgy kb kire saccoltok?
igazából mindegy, mert igyis úgyis a szeretőmé lesz, ő akarja, nem is kételkedik benne, hogy az övé, én őt szeretem, a férjemmel már egyébként is terveztük a válást, szóval minket egyáltalán nem hozna közelebb egy kisbaba.
"Ez már csak azért sem oké, mert a fogantatás napját senki nem tudja biztosan megmondani, jelen esetben igen, de ha pl valaki rendszeres nemi életet él, annál nem."
Hát azért a 10 hónapos baba elég ritka. Szóval előbb megfog születni mint a 300 nap.
2, max 3 hónap alatt simán elválunk, addig bőven meglesz az esküvőnk a szerelmemmel.
már holnap be is adjuk a válópert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!