Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Izomláz szerű alhasi fájdalom...

Izomláz szerű alhasi fájdalom 35 hetesen mitől lehet?

Figyelt kérdés

Az elmúlt napokban izomláz szerű fájdalmat érzek a hasam alsó részén főleg akkor amikor megfordulok az ágyban. Ez mitől lehet? Valaki hasonló tapasztalat?

35hkm

2012. júl. 23. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is érzek ilyet,kb 2 hete, 32 hetes vagyok. Valószínűleg ez amiatt van,hogy már nehéz a baba, az ágyban megfordulás meg amúgy is egy rémálom nagy pocakkal.. De nem tart sokáig Neked sem,ugye? Csak pár perc az egész? Szerintem ez normális,már én is tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban,de biztos,ami biztos,délre megyek dokihoz,rá fogok kérdezni és megírom Neked is.
2012. júl. 23. 10:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen tényleg csak pár másodpercig tart, de elég kellemetlen.

Kíváncsian várom mit mond a doki :) előre is köszi!

2012. júl. 23. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Na szia! A dokim azt mondta,hogy végülis ez az,aminek érezzük. Elfáradnak az izmok lényegében,ilyenkor tegyél egy párnát a pocakod alá,próbálj meg úgy feküdni,hogy jó legyen. Tudom,hogy már nehézkes a forgolódás éjszakánként,nekem is. De ne aggódj,normális amit érzel.

Könnyű szülést,sok örömöt!:)

2012. júl. 23. 13:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Könnyű szülést kívánok neked, és jó egészséget mindkettőtöknek!

2012. júl. 23. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!