Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol van ez a nagy fajdalom?

Mitol van ez a nagy fajdalom?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete erzem napi 1x,de tnap ota pedig rengetegszer,h mintha a szemeremdombomnal,vagy mehemnel..mar osszefolyik a fajdalom...kessel vagdosnanak. A babum bevan fordulva. O feszitene szet? Azt erezhetem? Ilyenkor ha ez menes kozben er,majdnem osszesek. Vagy tagulok? Tnap rengetegszer kemenyedtem,amit eddig sosem. Szerintetek? Mar nem merek kikelni az agybol :( 37+2hkm
2012. júl. 22. 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen nekem is van, néha az utcán kap el, és meg kell állnom, annyira rossz. Lehet, hogy nyílsz, de nekem napi ezerszer van, és mégis zárt vagyok, tehát az sem biztos.

Az is lehet, hogy készülődik ki a babád, de lehet, hogy csak pont egy ideget nyom a buksija (nekem valószínűleg ez van). A rengeteg keményedésre meg nekem a doki azt mondta, pihenjek ezerrel.

37+6 kismama

2012. júl. 22. 08:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A baba az. Nyom szét mindenhol. Ha nem a pocakod fáj, nincs gond(akkor se feltétlenül...). Lent van a feje, minden oké. volt, hogy ki se tudtam kelni az ágyból, vagy segítség kellett, annyira fájt nekem is. A 38. héten megszűnt. A nyílást nem érzed.

2012. júl. 22. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Hat az,hogy nyom szet,enyhe kifejezes :)

De vhogy enis erre tippeltem. Koszonom szepen a valaszokat!

2012. júl. 22. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!