Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitol lehet? Kb 4 napja...

Mitol lehet? Kb 4 napja nagyon fajnak a labaim, olyan erzes mikor nagyon hideg vizbe lepsz vagy nyulsz es a hidegtol a fajdalom a csontodik hatol.

Figyelt kérdés
Megduzzadtak a melleim, de ezt csak ma reggelre tapasztaltam, es ezen a heten naponta tobszor szurkalt a hasam alja, hetfore nem kellene megjonie :)
2008. júl. 25. 08:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Tervezzuk a babat ez 2. honapunk, hogy probalkozunk es mindennap voltunk egyutt, tudom jobb lett volna ket naponta...de nagyon szeressuk egymast es nem csak a baba miatt szexeltunk, de mindig ugyeltem arra, hogy ne folyon ki a.....
2008. júl. 25. 08:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy amíg nem marad el a mensid, addig semmi biztosat nem lehet tudni. :) Egyédként nekem is, jéghideg a kezem, meg a lábam napok óta, egyszerűen nem tudom felmelegíteni, még zokniban is érzem, a mellbimbóimban ugyan ezt a jeges érzést tapasztalom, és irtóra fájnak, és nekem is szurkált a hasam egész héten. Hát, reménykedjünk, hogy baba van a dologban! Tesztelj vasárnap reggel clearblue-val, annak már ki kell mutatnia, ha babás vagy! Szorítok! :)
2008. júl. 25. 08:40
 3/3 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt en is szoritok neked, majd megirom a teszt eredmenyet csak nem birom a varakozast nagyon rosz ez a bizonytalansag, ha meg volt vagy van valakinek ilyen tapasztala kerem irjon
2008. júl. 25. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!