Reggel arra ebredtem h neha belenyilall a fajdalom a hasamaljan inkabb a baloldalon. Mitol lehet?
Nagyon-nagyon ritkan szokott fajni a hasam ezert is lepodtem meg.Lehetseges h tagul a mehem vagy esetleg ezek a mehszalagok?A babo ugyanugy mozog.Aggodok!
24 hetes kismami
Szia, szerintem semmi ok az aggodalomra!!! Tágulnak a szalagok! Nekem kb. ennyi idősen a szemérem csontom fájt de kegyetlenül, meg a medencém alja (belső combom tövében!!!) a doki is azt mondta nem kell aggódni, sajna a végefele lesz hogy rosszabb lesz! A védőnőm meg mondta, örüljek, hogy csak fáj, van aki lábra sem tud állni napokig!
Úgyhogy kitartást kívánok!
Boldog baba várást! 28 hetes kismami
Szia!
Én is ezt a kérdést szerettem volna feltenni. Nekem a bal oldalon nyílalt már be egy párszor, olyan petefészek magasságában, de jóval arrébb. Ez eddig kétszer fordult elő éjszaka, de ez már egy pár hete volt. Aztán tegnap délelőtt egyszer, majd ma egy óra tájékában, amikor a munkahelyemen felálltam a székből, hirtelen még levegőt sem kaptam, annyira belenyílalt. Én csak azért nem aggódom annyira, mert a babókám előtte és utána is mozgott rendesen.
24 hetes kismami
Elozonek!Nekem is baloldalt nyilal bele a fajdalom:).Babo nekem is mozog ugyanugy,szerencsere.
Amugy mikorra vagy kiirva es tudod mar h mid lesz?En junius 20-ra vagyok es kislanyt varunk.
Nálunk kisfiú lesz és június 23-ára vagyok kiírva. Pesten szülök a Szent Imre kórházban.
Jó babavárást!!!
2. vagyok! Nálunk kislány lesz! Így a 9 éves nagyfiú mellé! Már nagyon várjuk!
Minden jót! 28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!