Mi ehet annak az oka hogy előző hónapba nem jött meg és most meg megjött és 7hetes vagyok? értelmes válaszokat várok.
Irány a kórház!!! Mint ahogy az első válaszoló írta, lehet vetélés is. Kívánom, hogy minden rendben legyen.
3 kisfiú anyukája
Irány a kórház!Vetélés is lehet.
Kívánom a legjobbakat és értesíts majd minket!
Ezt én sem nagyon értem. Ha nem voltál még orvosnál, honnan tudod, hogy 7 hetes terhes vagy? Ha az előző hónapban kimaradt, már akkor el kellett volna menned dokihoz, vagy legalább csinálnod egy terhességi tesztet. De a mostani vérzés elméletileg kizárná a terhességet, szerintem, vagy valami nagy baj van (vetélés, méhen kívüli terhesség stb) Szerintem azonnal menj el nőgyógyászhoz!
24 hkm
Remélem már elmentél a kórházba.
De az nem világos,hogy nem is tudod 100%-ra hogy terhes vagy-e?Miből gondolod ezt,tesztet csináltál már?
Kívánom neked a legjobbakat,írj majd!
3 gyerekes anyuka
anyam, de felelossegteljes vagy, kimarad egy honapra, dokihoz nem mesz, tesztet nem csinalsz, de szerinted terhes vagy. szerintem varj meg a gyerekvallalassal.
amugy szerintem nem vagy terhes (nem is baj), hanem valamiert egy ciklus kimaradt. de ha maskor is elofordul, menj el kivizsgalasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!