Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ehet annak az oka hogy...

Marcsy94 kérdése:

Mi ehet annak az oka hogy előző hónapba nem jött meg és most meg megjött és 7hetes vagyok? értelmes válaszokat várok.

Figyelt kérdés

2012. júl. 23. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha kiderült, hogy terhes vagy, 7 hetes, és vérzel, akkor az nagyon nagyon rossz jól. Nem akarlak megijeszteni, de akár vetélés is lehet. Azonnal orvos, kórház vmi. lehet h. még megtudják menteni a picit.
2012. júl. 23. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Irány a kórház!!! Mint ahogy az első válaszoló írta, lehet vetélés is. Kívánom, hogy minden rendben legyen.

3 kisfiú anyukája

2012. júl. 23. 09:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Irány a kórház!Vetélés is lehet.

Kívánom a legjobbakat és értesíts majd minket!

2012. júl. 23. 09:47
 4/9 A kérdező kommentje:
úgyérzem h 7ik hetes vagyok mert előző hónapba nemjött meg és mostmeg igen és ilyen soha nemvolt mert mindig rendszeresen megjött :(
2012. júl. 23. 10:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Tessék?Szóval azt sem tudod,hogy terhes vagy?Én mennék a kórházba,MOST!De nem igazán értem mit mondasz...
2012. júl. 23. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt én sem nagyon értem. Ha nem voltál még orvosnál, honnan tudod, hogy 7 hetes terhes vagy? Ha az előző hónapban kimaradt, már akkor el kellett volna menned dokihoz, vagy legalább csinálnod egy terhességi tesztet. De a mostani vérzés elméletileg kizárná a terhességet, szerintem, vagy valami nagy baj van (vetélés, méhen kívüli terhesség stb) Szerintem azonnal menj el nőgyógyászhoz!

24 hkm

2012. júl. 23. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Remélem már elmentél a kórházba.

De az nem világos,hogy nem is tudod 100%-ra hogy terhes vagy-e?Miből gondolod ezt,tesztet csináltál már?

Kívánom neked a legjobbakat,írj majd!

3 gyerekes anyuka

2012. júl. 23. 12:24
 8/9 anonim ***** válasza:

anyam, de felelossegteljes vagy, kimarad egy honapra, dokihoz nem mesz, tesztet nem csinalsz, de szerinted terhes vagy. szerintem varj meg a gyerekvallalassal.

amugy szerintem nem vagy terhes (nem is baj), hanem valamiert egy ciklus kimaradt. de ha maskor is elofordul, menj el kivizsgalasra.

2012. júl. 23. 12:29
 9/9 anonim ***** válasza:
ugye a 94 nem születési éved? igazából azt nem értem,abból hogyan szűrted le hogy terhes vagy,hogy kimaradt és még csak nem is teszteltél? vagy biztos voltál benne hogy terhes vagy? na mindegy ha tényleg terhes vagy akkor a vérzés nagy gond mert vagy vetélés vagy méhen kívüli.de ha az van amire én gondolok,akkor nem vagy terhes és most csak megjött a menzid.de jobb is így hidd el :) mivel egy menzid kimaradt nézesd meg magad a dokival az viszont nem árt!
2012. júl. 23. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!