Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti alhasi...

Terhesség alatti alhasi görcsök normálisak?

Figyelt kérdés
25hetes vagyok. Éjszaka felébredtem, forgolódtam, és egyszer csak nagyon erős görcs tört rám. Alhasi tájékon, mindkét oldalt, mintha egy kést feszigettek volna bennem. Nagyon megrémültem hogy vége. Még a mensis görcsnél is erősebb. Ugye nincs baj? Nem a szülés jele? Mennyi idős kortól lehet egy koraszülöttet életben tartani? Teljesem idegbeteg vagyok. Voltam már orvosnál ezzel, de ilyen erős görcs még nem volt. Akkor azt mondta hogy magnéziumot szedjek.
2009. júl. 15. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Már 24 hetes babónak van esélye az életben maradásra, DE szerintem nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Csak pozitívan! Hívd fel az orvosod, vagy menj el hozzá! Nyugi! Minden rendben lesz.

31 h km

2009. júl. 15. 12:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Már voltam ezzel a problémával nála, egy hete, akkor minden rendben volt, csak a görcs nem volt ilyen erős mint ez.

Nem tudom befolyásolhatja-e, de a picur nagyon lent van, lehetséges hogy egy idegre ül rá, vagy valamit bent alul feszeget?

2009. júl. 15. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen a 13. hetemen egy héten kétszer is. Én is szintén nagyon féltem, hogy talán baj lehet, felhívtam a védőnőt, mert az orvosom épp szabin volt, nagyon kedves volt felhívott a kórházban egy szülésznőt és megkérdezte, hogy mit tanácsol ebben az esetben. A szülésznő azt üzente, ha nincs vérzés, akkor nincsen semmi gond. Azért én később elmentem az orvosomhoz is, megvizsgált, szerencsére mindent rendben talált, azt mondta nincs ok az aggodalomra, amíg ez meg nem ismétlődik, napjában többször is.

Tehát én azt tanácsolom neked, hogy megnyugtatásképpen menj el minél előbb az orvosodhoz, de biztosan nincsen semmi baj.

2009. júl. 15. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!