Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól lehet szívhangot...

Mikortól lehet szívhangot hallani majd? 8 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Mert már sziv pulzálását azt láttuk 6 hetesen de hallani mikor lehet.
2009. júl. 15. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a védőnő 18. hetesen tudta először megkeresni a szívhangot azzal a kis bigyóval, nem tudom mi a neve. UH-n nem tudom hányadik héttől lehet hallani.

Üdv. 40 hetes kismama

2009. júl. 15. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a védőnő hallgatta meg egy kis szerkezettel, 16. hetesen, de azt mondta, hogy alkati kérdés, nekem csak azért merte ilyen korán megpróbálni, mert vékony testalkatú vagyok. Szerencsénk volt hallottuk is az én kis picurkám szívecskéjét, igaz csak pár másodpercre, de nekem annyi is elég volt, hogy megnyugodjam minden rendben odabent. :) Jó egészséget kívánok nektek!
2009. júl. 15. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Ultrahangon 7 hetesen már lehet hallani. A védőnőnél azzal a kis műszerrel nekem 19 hetesen néztük először.

20h km

2009. júl. 15. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem a 12 hetes ultrahangon mutatták meg először a szívhangot.a védőnő 15 hetesen kereste meg először.
2009. júl. 15. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetesen és 3 naposan már volt szívhang,én is hallottam az UH-on!
2009. júl. 15. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi a 18.héten hallottuk először a 4D-s uh-n.
2009. júl. 15. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hetesen mondták, hogy pulzál a kis szive, és ki is hangosították. Szerintem orvosa válogatja, hogy milyen gépe van. Én vettem otthonra magzati szívhanfigyelőt 11.héten, és akkor már hallottam is.
2009. júl. 15. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!