14+4 hetes vagyok, létezik hogy a babát érzem nyugalmi helyzetben, pici szurkálások (2-3)?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 16:05
1/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Hirtelen ezt találtam a kérdésed alatt, ha nem is teljes értékű válasz, remélem, megnyugtat kicsit. :)
2/3 anonim válasza:
Ha szurkálás alatt nem fájdalmat értesz, hanem ilyen bökdösős érzést, akkor igen, az a baba lesz. Én 15. héten kezdtem érezni, első baba, és először nekem is olyan volt, mintha valami pöckölne/bökdösne/szurkálna belülről. Aztán az egyre erősebb lett, most már határozottan kellemetlen is tud lenni, főleg amikor a húgyhólyagomon táncol... :D
Szép babavárást!
3/3 anonim válasza:
én 16.héttől éreztem,szerintem lehetséges h érzed,állítólag pl 2.,3.gyereknél hamarabb is szokták,mert már tudják mire kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!