Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan lehet Debrecen kornyeke...

Honnan lehet Debrecen kornyeken szivhangfigyelot venni?

Figyelt kérdés
Romaniai vagyok, fogalmam sincs, hogy nalunk hol lehet ilyesmit venni. Hallottam, hogy sokan interneten rendeltek, de ez nalunk a banki atutalas miatt bonyolult, keszpenzzel kell beszerezzek. Atmennek Debrecenbe, de milyen uzletben lehet ilyesmit venni?
2009. júl. 15. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Debrecenben van Brendon babaáruház.

[link]

Nekem ez van,én akciósan 6900Ft-ért vettem,de nagyon szeretem.Egy percig sem bántam meg,hogy megvettem!

[link]

Kellemes babavárást!

2009. júl. 15. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első válaszoló vagyok!

Néztem és a debreceni Brendonban pont ez nincs,de rendelhető.Ha érdekel ez a lehetőség hívd fel őket vagy írj emailt nekik(nekem egy órán belül válaszoltak a kérdésemre anno),hogy ha lehet rendeljenek neked.Ne kelljen kétszer utaznod miatta.

2009. júl. 15. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, Ezt talaltam:

[link]

Ha megkered az eladot biztos kipostazza Neked.

En is most keresgelek Angliaban..

Ha esetleg tudsz egy kicsit tovabb varni, akkor E-bay tele van azsiai hirdetesekkel ahonnan uj szivhang hallgatot tudnal venni mint ez (kb 20 Angol font = 6400 Ft):

[link]

Ha szeretned, szivesen segitek.

2009. júl. 15. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, egyelore legyek tul epsegben, a babammal egeszsegben a szombati UH-n, es ha meg el, akkor komolyan fontolora vesszuk a szivhangfigyelo megvasarlasat.
2009. júl. 16. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!