Missed ab műtét után meddig pihentetek, feküdtetek?
Mikor keltetek fel először, amikor elmúlt a vérzés?
Két napja úgy tünt, hogy elmúlt a vérzés, felkeltem és most megint eléggé megindult, ez normális ilyenkor? A doktornő azt mondta, hogy ez normális.
Szia!
Sajnálom, hogy átestél ezen...
Én műtét után közvetlenül kb. 3 órát feküdtem a kórházban, utána haza küldtek. Itthon voltam táppénzen 2 hétig, testileg nem volt gáz, csak lelkileg...
Én alig véreztem.
Szerintem normális az össze-vissza vérzés, de inkább pihenj, feküdj!
Jobbulást!
25 hkm
Én sem értem az ilyen minek ír!
Ne is törődj vele Kedves Kérdező!!!!
2. voltam
Köszönöm, a válaszokat.
Még arra lennék kíváncsi, hogy, most ha vérzek akkor is felkelhetek, vagy akkor inkább feküdjek, amíg elmúlik?
Szia! Sajnálom,hogy ez történt veled is. Ha megteheted,hogy fekszel akkor feküdj,pihenj,de ha nem akkor fel is kelhetsz. Nekem az első missed után két hétig feküdnöm kellett,mert sokáig,sokat véreztem,nem is dolgozhattam. A második missed után már talpon voltam, mert közben két gyermekem is született,így ugye nem fekhettem. De nem is véreztem sokáig csak pár napig.
Szóval ha van erőd kelj fel, természetes a vérzés. Kívánom,hogy gyorsan jöjj helyre!!!!
Nekem több mint két hete volt missed ab. :(
Vérzés aznap volt, aztán másnap meg már semmi. Gondoltam ez nem jó, csak tisztulnia kéne. Ráadásul fájt a hasam, ahogy leültem, éreztem köldök alatt mindenem. Nekem azt mondták 2 nap pihi, akkor jobb ha feküdsz, de nyilván mozoghatsz is, nekem 2 gyereket kell ellátnom. Aztán 2 nappal később egy gyerekprogramra mentünk, egész nap talpon voltam, délután 3-kor végre eljutottunk oda hogy ebédezünk, ott nem sok mindent ettem, aztán erősen begörcsölt a hasam, úgy hogy alig birtam elmenni a WC-ig. Újra beindult a vérzés, és utána már nem görcsölt és nem fájt a hasam. Szóval vérzésből sok minden normális 2 hétig. Ezután néhány napig volt ez a piros, majd rózsaszines, végül barnás folyás. Kb 10-11 napig.
Úgy látom neked is igy volt, szóval ha beindult újra, az jó jel, tisztul tovább a méhed.
Kitartás! A lelki részéhez pedig sok erőt kivánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!