Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire véljem ezt a kenet...

Mire véljem ezt a kenet eredményt?

Figyelt kérdés

Megjegyzés, hüvelykenet: Laphámsejtek

-gonorh.: -

-tricho.: -

-soor.: Pozitív?

-tisztasági fok: I.-IV.?

-flóra: sok, kevés normál baktérium?

Mik ezek a kérdőjelek és a "sok, kevés"? Eddig teljesen jól tudtam értelmezni az eredményeket, de most ez... Orvoshoz 3 hét múlva megyek, amikor levette a kenetet, azt mondta, hogy ha esetleg a gomba + (bár semmi tünetem sincs), akkor használjak Canestent. Ez most +, de miért van ott kérdőjel?

Elnézést, ha sok hülyeséget kérdeztem, de most kicsit tanácstalan vagyok.

2012. júl. 20. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Használd a gomba elleni kúpot, és utána közvetlenül használd el a Lactofeel hüvelygélt ami nagyon jól visszaállítja a normál flórádat.

Nekem ez az egy gél segített, már rengeteget kipróbáltam. Nekem sajnos a bakteriális fertőzéssel gyűlt meg a bajom.

2012. júl. 23. 07:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, a soor pozitív, az gomba jelenlétére utal. A flóránál az azt jelenti, hogy a hasznos baktériumok, amik a hüvelyflórát képezik, alacsonyabb mértékben vannak jelen, de sok bakt. található egyébként.

Tisztasági fok a hüvelyváladék kenetvizsgálat értékelésénél:

I. tisztasági fok: Döderlein flóra van, fehérvérsejt nincs.

II. tisztasági fok: Döderlein flóra van, kevés fehérvérsejt, és vegyes baktérium flóra van.

III. tisztasági fok: Döderlein flóra nincs, sok fehérvérsejt, és vegyes baktérium flóra van.

2012. júl. 23. 10:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tegnap délután végül sikerült bejutnom egy másik dokihoz, aki kiderítette, hogy egy kis gond volt a kenetemmel (valahogy szennyeződött) és az eredmény ellentmondásos és értéklhetetlen volt, ezért voltak a kérdőjelek... A vizsgálatot meg kell ismételni. A doki azt mndta, feleslegesen ne használjak semmit.

Már csak azt nem értem, miért nem voltak képesek ezt egyértelműen ráírni.

2012. júl. 24. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!