Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elronthaja ill. befolyásolhatj...

Elronthaja ill. befolyásolhatja az eredményt?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm megcsináltatta a kombinált tesztet,számítása szerint 12. hetes volt,de az uh szerint 12+6 napos,vérvétel a 13+2 naposan vették le neki.

Magas kockázata lett neki is,1:130-hoz.

Szerintetek elronthatja az eredményt az ha kicsit késve vették le neki a vért? Úgy hallottam h a 13. hétig kell levenni.

2012. júl. 12. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kombinált tesztemhez 16 hetesen vették le a vért... Én úgy tudom azelőtt korai... bár nem tudom :\
2012. júl. 12. 20:01
 2/4 A kérdező kommentje:
A down-kórhoz vettek le neki a vért. Csak hogy nem -e volt későn a 13+2 nap neki. És ezért jött-e ki neki a magas kockázata. Az AFP-je jó lett,azt 16 hetesen vették le.
2012. júl. 12. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

A 16. héten az afp-t veszik le vagy az integrált teszt második vérvétele van akkor.

Jókor vették le az ismerősödnek a vért, mert a kombinált tesztnél a 11+0 és a 13+6 között kell és a 12. heti uh eredménnyel együtt értékelik.

Nem késtek neki a vérvétellel.

2012. júl. 12. 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Csak erre voltam kíváncsi!
2012. júl. 12. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!