Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
17. hetemben járok,de már nagyon sok babaruhát,takarót ilyesmit kaptunk!ki szeretném mosni őket meg vasalni,amíg jó idők vannak,mert nem szeretném,ha ősszel a lakásban kellene szárítanom őket!elveszne a finom öblitő illatuk!mit javasoltok?hogyan őrizhetném meg decemberig az üdeségüket,ha már kimostam,kivasaltam őket?zasckózzam le vagy inkább várjak még őszig?nem lesz bajuk,ha már most készre rendbe rakom őket?ötletek?vélemények?
2012. júl. 20. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nagyon korai.Bőven ráérsz a 30. hét környékén ezt rendezni.Akkor tényleg friss,üde lesz minden.Bár nem a szabadban száradnak,de ha most kimosod+vasalod őket ,akkorra nyoma sem lesz a frissességnek.
2012. júl. 20. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
hát én még várnék..-nagyon messze van még mire használjátok!
2012. júl. 20. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja ha kimosod! De ha azt akarod hogy friss éj jó illatú legyen akkor még ne mosd ki.
2012. júl. 20. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja ha kimosod! De ha azt akarod hogy friss és jó illatú legyen akkor még ne mosd ki.
2012. júl. 20. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is várnék a helyedben. Én januárban szültem, novemberben kezdtem el kimosni a cuccokat. Lakásban száradtak, és iszonyú jó illatuk volt! Vasalás után bezacsiztam, és januárban mikor ki lettek bontva, olyan volt mintha frissem mosottak lennének!
2012. júl. 20. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Létezik egy olyan vákum csomagolás, amiből porszívóval ki tudod szívni a levegőt, SPACE BAG-nek hívják. Vaterán be tudod szerezni.

Szerintem ha abba belerakod a frissen mosott rucikat, akkor télen elég lesz csak átvasalni őket.

2012. júl. 20. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne magyar mosóporral-öblítővel moss ez a titok:-) Van a neten olyan ahonnan tudsz német mosószer venni, én kimosva teszek el mindent és következő szezonban mikor előveszem illatoznak az öblítőtől:-) Sajnos ez a magyar mosószereknél ki van zárva...Szerintem csináld nyugodtan, olyan babás hangulatod lesz tőle:-)
2012. júl. 20. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem a sima magyar Coccolino tökéletesen megtartotta az illatát a szekrényben januártól májusig...:) Én csak kivasaltam, betettem, és kész, tökéletesen friss,hihetetlenül jó illatuk volt.

Én egyébként két dolgot csinálnék ha nagyon akarsz már babaruházni:

1. Kimosni, és vasalásnál a vasalóba valamilyen illatosított, hipoallergén folyadékot tenni, ezáltal az illata "belevasalódik" az anyagba. :) /Coccolinot ismerem csak ilyenből, de tuti van másféle is./

2. Ezután ruhatároló dobozba zárnám őket pici illatos párnákkal, és így már tuti a siker.

De mindezt én kihagytam (a kinőtt ruhákat tettem el így), és tökéletesen megmaradt az illatuk öt hónapon keresztül.

2012. júl. 20. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!