Mit javasoltok?
Létezik egy olyan vákum csomagolás, amiből porszívóval ki tudod szívni a levegőt, SPACE BAG-nek hívják. Vaterán be tudod szerezni.
Szerintem ha abba belerakod a frissen mosott rucikat, akkor télen elég lesz csak átvasalni őket.
Hát nekem a sima magyar Coccolino tökéletesen megtartotta az illatát a szekrényben januártól májusig...:) Én csak kivasaltam, betettem, és kész, tökéletesen friss,hihetetlenül jó illatuk volt.
Én egyébként két dolgot csinálnék ha nagyon akarsz már babaruházni:
1. Kimosni, és vasalásnál a vasalóba valamilyen illatosított, hipoallergén folyadékot tenni, ezáltal az illata "belevasalódik" az anyagba. :) /Coccolinot ismerem csak ilyenből, de tuti van másféle is./
2. Ezután ruhatároló dobozba zárnám őket pici illatos párnákkal, és így már tuti a siker.
De mindezt én kihagytam (a kinőtt ruhákat tettem el így), és tökéletesen megmaradt az illatuk öt hónapon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!