Fáratságra mit javasoltok? 6 hetes vagyok s alig élek állandóan aludnék!
Ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni!
A szervezeted így jelzi, hogy pihenned kell, hiszen ilyenkor nagy változások történnek a szervezetedben!!
És a babáddal is!!
Ha fáradt vagy, feküdj le és aludj egyet vagy pihenj!
Ez fontos ilyenkor!!!
9 hónapos volt a lányom mikor újra terhes lettem. Hát nem egyszerű ha van már egy gyerkőc, de nem megoldhatatlan. Gondolom a Te gyereked is alszik napközben, na akkor nyomás az ágy, aludj Te is, házimunka meg minden egyéb ráér. Én így csináltam és így csinálom most is, kihasználom ha a lánykám alszik, olyankor én is alszom. Nem tudom Neked van-e segítséged (nekem nincs), de ha van akkor kérd meg a nagyit vagy bárkit, hogy vigye el a nagyot napközben játszóra ide-oda, addig Te tudsz pihenni. "Sajna" ez ilyen, később sem lesz könnyebb:)
16 hós kislány+ 31 hetes pocaklakó kisfiú anyukája
segítségem nincs konyhát újítunk minden a feje tetején áll
lányom 1-2 órát alszik akkor dőlök le
de semmi nem segit
se magnézium
s kávé
se cukros lötyi
Én meg csak nappal vagyok álmos éjszaka pedig nem tudok aludni másfél két óránál többet.Nappal meg nem tudok lefeküdni mert van egy 4 hós babám és állandóan nyűgös a melegtől.Nem tudok én sem megoldást csak reménykedek hogy nem sokáig lesz így.
9hkm
4-es vagyok!
Kitartás, mi meg költözés kellős közepén vagyunk, ebben a nagy melegben 31 hetesen egy 16 hós örökmozgóval,segítség nélkül....
Mivel ezt a fáradságérzetet a hormonok okozzák, így tényleg nem segít se kávé se semmi, csak az idő! Kitartás! Igyál sok folyadékot és kérj segítséget ha ennyire nem bírod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!