Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek menjünk be a...

Szerintetek menjünk be a kórházba most?

Figyelt kérdés

A derekam majd le szakad, nagyon fááj, görcsöl, mikor levegőt veszek akkor is és ez már reggel óta tart:S, viszont alul a hasamnál meg alig érzek fájdalmat, azaz van, de enyhe. Pici sokat mocorog:S

37+4 hkm

2012. júl. 20. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia. Sztem korhaz. Max lesz egy felesleges utad,de sztem ez mar a baba lesz. Induljatok es majd irj!
2012. júl. 20. 19:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is hamarosan baba lesz.Írány a kórház.
2012. júl. 20. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem a szülésznőm azt ajánlotta hogy egy nagy kád meleg víz. ha ott erősődik akkor lehet indulni
2012. júl. 20. 21:51
 14/18 anonim ***** válasza:
lehet, hogy már bementél a kórházba, de ha nem akkor menj, könnyű szülést :)
2012. júl. 20. 22:34
 15/18 anonim ***** válasza:

nekem a vajúdás szinte végig derékfájás volt!!!Én bementem mikor 10 percesek voltak és pár órára rá meg is született kisfiunk:)

De már biztos bent vagy a kórházban, ha gondolod majd írj!!!:)

2012. júl. 20. 22:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem 2 napja volt hasonló, de nekem hasfájás is társult hozzá, majdnem egész nap tartott, de sajnos nekem csak jóslófájás volt, de lehet, hogy neked nem, mert ahogy néztem, már régen nem írtál :)! Könnyű szülést!

38+3hkm

2012. júl. 21. 00:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Ohh sziasztok, látom elég sokan írtatok. Az éjszakát megpróbáltam valahogy átvészelni, hát nagyon nagyon nehéz volt. A fájások továbbra is megvannak, a derekamból egyáltalán nem akar kiállni. A pici folyamatosan feszíti ki magát, keményedek, és görcsölök is. Szerintetek beindíthatják a szülést, ha veszélyeztetett terhes vagyok?
2012. júl. 21. 06:30
 18/18 anonim ***** válasza:
nekem egyáltalán nem fájt a hasam vajúdás alatt.a derekam pokolian fájt.majd szétszakadt.mi miatt vagy veszélyeztetett?
2012. júl. 21. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!