Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Mitől van ez?

Anita8401 kérdése:

Segítség! Mitől van ez?

Figyelt kérdés

Mitől lehet az,hogy eddig minden rendben volt a várandósságimmal de hétfőn begörcsöltem és véreztem is. Rögtön mentem a kórházba ahol adtak magnéziumot és megnézték a babát ultrahanggal,szerencsére a babával minde rendben van de a méhlepény elment a hátsófalról mellsőfalra és kissé megvan vastagodva.

Szerdán hazaengedtek avval,hogy szigorúan fekűdni kell és szedjem tovább az emelt adag magnéziumot.

A kérdésem az lenne,hogy mitől "vándorolt el" a lepény????

19+6 hetes kismama

2012. júl. 20. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ezt találtam:

"Szia!

Méhlepény vándorlás létezik! A méhlepény ugyanis egy élő szerv, oda vándorol, ahol könnyebben hozzájut a táplálékhoz. De ez nem azt jelenti, hogy cikázik egyik oldalrol a másikra. A jelenség nem túl gyakori és nem is nagyon feltűnő.

Legközelebb kérdezd meg, hogy most éppen hol látják :)

Igazából az a lényeg, hogy szülés előtt ne takarja el a méhszájat.

maternet.ro - szülésfelkészítő tanfolyam"

2012. júl. 20. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Amikor visszamész, az orvosnak ezt így nyugodtan tedd fel!

Nekem a szülésem indult azzal, hogy vérzek, mert lepényleválásom volt, ami életveszélyes állapot. Szerintem itt másról van szó, valamennyire normális is, hogy "vándorol", de a vérzés, és a megvastagodás nem az. Esetleg trauma következtében járhat vérzéssel, de arra emlékeznél.

2012. júl. 20. 15:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-) trauma nem törtènt szerencsére :-) szülèsem meg még odébb van így bízom benne,hogy a magnézium és a fekvés segíteni fog.
2012. júl. 20. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztosan . Ha gond lenne, haza se engedtek volna. De tényleg kérdezz legközelebb, most már engem is érdekel, miért vérzett. Egyébként nekem is vándorolt, a mellső falon volt, majd lecsúszott a méhszájra, aztán vissza fel :)
2012. júl. 20. 23:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!