Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye ez nem feltétlenül...

Ugye ez nem feltétlenül jelent rosszat?

Figyelt kérdés

Barátnőm első terhességét éli úgymond, és AFP eredménye 0,7. Úgy tudja ez határérték, de eléggé aggódik. Mit jelent ez pontosan, vagy valaki volt hasonlóképpen?

Köszönöm előre is!

2012. júl. 20. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem 0,6 MOM volt. Itt a határérték akkor 0,7-2,5 Mom között volt.

Nekem annyit mondott a doki, hogy az afp sokszor ad fals eredményt, és az uh vizsgálatok fontosabbak, pontosabb képet adnak a baba állapotáról, úgyhogy ezt kell inkább figyelembe venni.

Nekem minden uh jó volt, így a dokim nem is aggódott, mikor meglátta a 0,6-os Mom értéket.

A másik: egyes helyeken már 0,4 Momtól jó az eredmény, sőt sok helyen nem is veszik figyelmbe az alsó értéket, csak ha magasabb az eredmény, mint 2,5 Mom.

Úgyhogy nyugi!

Nekem egy makk egészséges kislányom született.

Sógornőmnek 0,57 Mom volt, neki is egészséges kislánya született.

2012. júl. 20. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem pont ennyi volt, semmi baja a babának, igaz még nem szültem meg, de nem is küldtek vele sehová.
2012. júl. 20. 15:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönjük mindkettőtöknek a gyors választ és gratula a Babukhoz! :-)
2012. júl. 24. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!